Головна » Статті » Рецепти

Пиріжок на паличці
Пиріжок на паличці:

Для тіста:
350 гр борошна
чайної ложки солі
5 столових ложок цукру
230 гр несолоного вершкового масла
60-120 мл холодної води
Для начинки:
120 мл густого джему
яєчний жовток
1 чайна ложка молока
цукрова пудра.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Місимо борошно, сіль і цукор міксером. Додати вершкове масло кубиками. І все перемішати. Додати 1/4 води, повільно поки тісто не вбере його. Перешкодити. Після отримання однорідної маси, накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на 20 хвилин. Після цього розкачайте тісто. Заздалегідь не забудьте посипати стіл борошном Форму для печива обдайте борошном. Щоб тісто не прилипало. Вирізуйте кола на тесті. Викладаємо на папір для випічки. Одягайте тісто акуратно на паличку. Тепер візьмемо варення (яблучне) або джем. Спочатку кладемо джему, а зверху яблучне варення. Зверху кладемо ще один коло тесту і підтискаємо краї пальцями. Можна прикрасити краю. Ось що у нас вийшло. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій духовці до 180 гр. до золотистої скоринки. Після приготування змішайте яєчний жовток з ложкою молока і помастіть наше пироженко. У кожному зробіть по 3 надрізи гострим ножем.

Просмотров: 480
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
"Торф'яної пиріг"
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Сирно-овочева паста
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: