Головна » Статті » Рецепти

Ватрушки «Соняшники»
Ватрушки «Соняшники»:

Картопля 800 г
Яйце-2 шт.
масло вершкове 1 ст. л.
борошно 2 ч. л.
листя зеленого салату.

Картоплю очистити і зварити в підсоленій воді, протерти гарячим, додати яйце, вершкове масло, борошно і перемішати. З картопляної маси скачати великі кульки (вологими руками), виходить приблизно на три ватрушки. Черешком ложки зробити «пелюстки» на картопляній масі. Ватрушки змастити яєчним жовтком і запекти в духовці до золотистого кольору, відразу змастити вершковим маслом. Додати будь-яку начинку. Наприклад, смажені гриби, тоді запікати треба разом, заповнивши поглиблення грибним фаршем.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, ватрушки

Рекомендовані рецепти:

Томатний суп з рибою
Сирні оладки з зеленню
Калиссоны - французькі ласощі
Кабачковий пиріг з сиром і беконом
Імбирне масло
Салат з оливками і тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: