Головна » Статті » Рецепти


Курячі рулетики: куряче філе1/4 чашки борошна1 яйце, збите1 склянку панірувальних сухарів1/2 ч. л. часникового або цибульного порошку1/2 ч. л. паприки1/4 ч. л. солі і перцюблизько 2 ст л. оливкової оліїтонко нарізана шинкатонко нарізаний сир.Розрізати філе на дуже тонкі пласти або відбити, посолити поперчити, посипати паприкою і цибулевим або часниковим порошком. Скачати тугі рулетики і скріпити їх зубочистками. Обваляти кожен рулетик в борошні, потім яйці, а потім у панірувальних сухарях. Викласти на решітку і в розігріту до 180 градусів духовку, встановити під решітку деко, раптом буде капати. В залежності від величини...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Тістечко «Горішок»: Заварне тісто:100 г вершкового масла,4 яйця,180 г борошна,1/2 ч. л. солі.Крем:4 яєчних білка,1/2ст. цукру,1/4ч.л. лимонної кислоти.Для посипання:какао,2ст.л. рубаних горіхів.250мл води Закип'ятити, додати масло, сіль, довести до кипіння. Всипати борошно, перемішати і проварити 2 хв. Не багато охолодити. По одному додавати яйця. Деко застелити пекарської папером, за допомогою шприца відсадити коржі 3-4см в діаметрі. Випікати при 180г 40хв. Готові пампушки надрізати наповнити кремом: Білки вилити в миску. Поставити її на водяну баню і почати збивати міксером на невеликій швидкості. Поступово додавати цукор і лимонну кислоту, всипаючи потроху....
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Сьомга на пару: 4 стейків сьомги2 ст. ложки соєвого соусу1 ч. ложки лимонного соку.Змішуємо лимонний сік і соєвий соус. Стейки кладемо в посуд, заливаємо маринадом, прибираємо в холодильник на 30-40 хвилин. Дістаємо і відварюємо на пару 15-20 хвилин. Якщо немає пароварки, можна використовувати металевий друшляк. Наливаємо в каструлю приблизно 1/3 води, зверху поміщаємо друшляк так, щоб між дном і поверхнею води було приблизно 2 див. Кладемо в друшляк рибу і накриваємо кришкою. Доводимо воду до кипіння і варимо рибу до готовності. Подавати з гарніром з бурого рису, парових овочів.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Печінкові млинці з начинкою: 400-500 гр. печінки0,5 літра молока3 яйця3 ст. ложки борошна сіль за смакомДля начинки:3 моркви3 великі цибулини3 яйця трохи майонезу.Овочі для начинки миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками. В рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він стане прозорим — додаємо моркву. Всі разом обсмажуємо приблизно 15 хвилин (поки морква не зарум'яниться). Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на крупній тертці. З'єднуємо всі складові для начинки і якщо заправляємо майонезом. Печінку ріжемо невеликими шматочками, прокручуємо на м'ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні. В печінковий фарш додаємо...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарячий шоколад: 500 мл молока1 столова ложка цукру200 гр шоколадушоколадна стружка і збиті вершки для прикраси.Цей всіма улюблений і, ми б навіть сказали успокаиващий напій, що готується досить просто. Шоколад поламати на шматочки, додати цукор і влити молоко, готувати на середньому вогні , постійно помішуючи, довести майже до кипіння, поки суміш не стане однорідною. Подавати гарячим, зверху прикрасити збитими вершками та шоколадною стружкою.
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні палички з сиром: 5 середніх варених картоплин2 яйця100 г панірувальних сухарів100 г твердого сиру2-3 ст. л борошнарослинна олія (для смаження)чорний мелений перець, сіль — за смакомМожна додати свої улюблені спеції за смаком.Картоплю відварити в мундирі, очистити, натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, спеції, сіль, ретельно перемішати. Додати до одержаної маси просіяне борошно, перемішати. Основа для картопляних паличок готова. Сир нарізати «брусочками». Вологими руками сформувати картопляні палички, в середину покласти сир, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити з !4-х сторін на рослинній олії до утворення золотистої скоринки. Подавати картопляні...
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Мімоза з лососем»: банку лосося 1 шт.яйця, зварені круто 5 шт.твердий сирвершкове маслоріпчаста цибуля-2 шт.майонез, сіль за смакомзелень.перший Шар — білки, нарізані дрібними шматочками + майонез.другий Шар — тертий сир + майонез.третій Шар — розім'яту виделкою лосось.четвертий Шар – охолоджене в холодильнику вершкове масло.п'ятий Шар — дрібно порізану цибулю + майонез.шостий Шар — розім'яті з майонезом жовтки 4-х яєць (один жовток залишити для посипання).Прибрати на пару годин в холодильник.При подачі на стіл викласти на листя салату, посипати одним размятым жовтком і прикрасити зеленню.
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Перепелині яйця по-шотландськи: 12 перепелиних яєць300 г курячого філе3 гілочки петрушки1 зубчик часнику1 ч. л. діжонської гірчицісіль і мелений чорний перець2 ст. л. борошна1 куряче яйце150 г панірувальних сухарів500 мл рослинного масла для фритюру.Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки, кладемо в чашу блендера. Додаємо листя петрушки, часник, гірчицю, сіль і перець. Подрібнюємо. Яйця кладемо в невелику каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь і варимо до готовності, близько 3-4 хвилин з моменту закипання. Очищаємо яйця від шкаралупи. Куряче яйце злегка збиваємо виделкою. Солимо і перчимо. В окремі тарілки насипаємо...
Переглядів: 567
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Червоний Оксамит»: Тісто:Борошно 2,5 склянкиРозпушувач 1 чайна ложкаСіль 1 чайна ложкаКакао-порошок (несолодкий) 2 столових ложкиХарчовий барвник (червоного кольору) 60 гВершкове масло (кімнатної температури) 110 рЦукор 1,5 склянкиЯйце 2 штВанілін 1 чайна ложкаМаслянка 1 склянкуОцетСода.нагрійте Духовку до 180 градусів. Змастіть форму для коржів маслом. Просійте борошно, розпушувач і сіль. В окремій мисці змішайте барвник і какао-порошок. У міксері збийте масло з цукром до пухкої маси (близько 3 хвилин). Вбивайте по 1 яйцю.Перемішайте, потім додайте ванілін,суміш какао і барвника. Третина борошняної суміші всипте в міксер.Ретельно збийте. Додайте ще...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Серце»: копчена куряча грудка або філе 150 грварена свинина 150 гряйця 2 штбуряк 1 штріпчаста цибуля 1 штсир твердий 150 грзерна граната 1 ст. лмайонезсіль, перець за смаком.Підготувати всі необхідні інгредієнти - відварити м'ясо, яйця, буряк до готовності. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Нарізати дрібними шматочками курячу грудку, м'ясо. Натерти на крупній тертці буряк. Яйця і сир натерти на дрібній тертці в окремі ємності. Салат викладати на блюдо з допомогою форми без дна у вигляді серця, звичайно можна використати й іншу форму. Кожен шар салату змащувати...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 331-340 341-350 351-360 361-370 371-380 ... 4691-4700 4701-4708