Курячі рулетики: куряче філе 1/4 чашки борошна 1 яйце, збите 1 склянку панірувальних сухарів 1/2 ч. л. часникового або цибульного порошку 1/2 ч. л. паприки 1/4 ч. л. солі і перцю близько 2 ст л. оливкової олії тонко нарізана шинка тонко нарізаний сир. Розрізати філе на дуже тонкі пласти або відбити, посолити поперчити, посипати паприкою і цибулевим або часниковим порошком. Скачати тугі рулетики і скріпити їх зубочистками. Обваляти кожен рулетик в борошні, потім яйці, а потім у панірувальних сухарях. Викласти на решітку і в розігріту до 180 градусів духовку, встановити під решітку деко, раптом буде капати. В залежності від величини рулету, час приготування від 20 до 30 хвилин.
|