Головна » Статті » Рецепти

Курячі рулетики
Курячі рулетики:

куряче філе
1/4 чашки борошна
1 яйце, збите
1 склянку панірувальних сухарів
1/2 ч. л. часникового або цибульного порошку
1/2 ч. л. паприки
1/4 ч. л. солі і перцю
близько 2 ст л. оливкової олії
тонко нарізана шинка
тонко нарізаний сир.

Розрізати філе на дуже тонкі пласти або відбити, посолити поперчити, посипати паприкою і цибулевим або часниковим порошком. Скачати тугі рулетики і скріпити їх зубочистками. Обваляти кожен рулетик в борошні, потім яйці, а потім у панірувальних сухарях. Викласти на решітку і в розігріту до 180 градусів духовку, встановити під решітку деко, раптом буде капати. В залежності від величини рулету, час приготування від 20 до 30 хвилин.

Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: решітку, Рулетики

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні цукерки з карамельним присмаком
Кекси з сирної маси
Курячі кульки, запечені під грибним соусом
Полуничний соус (рецепт)
Закусочні рибні кульки
Рис з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: