Головна » Статті » Рецепти


Хрусткий фарширований картопля з шинкою і сиром: Картопля 6 штШинка 150 гЦибуля 1 штПетрушка (за смаком)Вершкове масло 1 ст. л.Перець Чилі (мелений, за смаком)Сіль (за смаком)Сир твердий (тертий) 50 гПерець чорний (мелений, за смаком)Цибуля зелена (за смаком)Пшеничне борошно 1 ст. л.Яйце 1 шт.Такий картопля з начинкою зможе послужити окремим блюдом, а також чудовим святковим гарніром. Відварити в шкірці картоплю. Порізати зелену цибулю і петрушку. Нарізати кубиками шинку і цибулю, обсмажити їх на вершковому маслі. Після змішати піджарку з рубаною петрушкою, сиром, зеленою цибулею. Картоплини розрізати навпіл, попередньо очистивши,...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Французьке печиво «Макарун»: 3 сирих яєчних білка30г цукру200г цукрової пудри110 г меленого мигдалющіпка солі1 ст. ложка лимонного соку1 пакетик харчової фарби (порошок).Крем:100 г розм'якшеного сл. масла5 ст. ложок вареної згущенкиГоріхи, цукрову пудру і харчову фарбу висипати в чашку, перемішати.Холодні білки, сіль і лимонний сік збити міксером або в кухонному комбайні до збільшення маси в півтора рази. У два прийому ввести цукор і продовжувати збивати до «стійких піків». Білки перекласти в чашку, всипати трохи цукрово-горіхової суміші, акуратно перемішати. Потроху, невеликими порціями вводячи горіхи з цукром, вимішуємо тісто. Білки осядуть, маса...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирно-м'ясний рулет: Сир твердий 100 г,яйце 2 шт,фарш м'ясний (нежирна свинина цибуля, часник, чорний перець, зелень,) 400 г,сіль по-смаку.Сир натираємо на дрібній тертці. Розбиваємо два яйця, ретельно перемішуємо з сиром. Якщо сир не солоний, трохи підсолюємо. Застеляємо деко пергаментним папером, виливаємо «сирне тісто», ложкою розподіляємо по пергаменту, формуючи квадрат товщиною близько 5-7 мм Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Після чого перекладаємо разом з пергаментом з дека на стіл і злегка остуджуємо. Фарш рівномірно викладаємо на сирну корж. Скручуємо рулетом. Загорнути у фольгу і, переклавши разом з пергаментом назад на деко, запікати...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Форель з помідорами і сиром у фользі: форель, краще брати готові стейки 4 шт,м'який сир 180 г,томати свіжі міцні 4 шт,лимон 1/2 плоду,кріп 50 г,приправи для риби 1/3 пакетика,майонез 100 мл,будь пісне масло без аромату 3 ч. л.,кулінарна фольга.Стейки форелі, сполоснувши і висушивши папером, злегка присолити, рясно залити видавленим з соком лимона, потім обваляти в приправи для риби. Кріп вимити і томати, дати обсохнути. Нашаткувати і зелень, і помідори (кружечками). Сир (недорого і смачно брати Російський або Костромської) потерти. З фольги, шляхом згортання в два шари, зробити кульочки-кишеньки. Зсередини їх промазати...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

«Чіз» рол: рис для сушінорісир «Буко»сир «Пармезан».На половинку норі викладаємо рис. Перевертаємо норі. Спочатку кладемо плавлений сир (квадратиками). На нього викладаємо Буко. Загортаємо рол.Тепер нам знадобиться натертий твердий сир, частина його ми кладемо на макісу, щоб у ньому виваляти рол, а решту зверху висипаємо на вже порізаний рол на блюді. Нарізаємо на 8 частин, викладаємо на блюдо, посипаємо рештою твердим сиром.
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Кудряш: Світлі коржі:5 яєць1 ст цукруСода,ОцетВанілін1 склянку борошна.5 яєць +1 склянка цукру збити впену,сода+оцет,ванілін дрібку,1 склянка борошна.Обережно розмішати і всмазанную маслом форму з високими бортами.Готовність перевіряємо лучиною.Вынутьиз форми готовий корж і в теплому стані ножем з тонким лезом разрезатьвдоль на 2 пласта.Подушками пальців сокоблить трохи крихт.Скласти в окремий посуд.Шоколадний коржі: 5 яєць1 ст цукруСода,ОцетВанілін1 склянка борошна2 ст. л какаоГотуємо також як і світлі коржі. Вийшло 4 коржа.2 білих і 2 шоколадних.Крем. Заварний шарлот. 300 грам слив.масла розтерти дочиста. В окремому посуді 1,5...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Заварні пиріжки з сиру: панірувальні сухарі;тертий твердий сир 200 грам;яєчні білки 4 штуки;чорний мелений перець;рослинна олія для смаження.Добре збиваємо білки. Змішуємо їх з тертим сиром і перчимо. Формуємо кульки, розміром з яйце, стискаючи їх не дуже сильно (щоб після обсмажування всередині утворилася порожнеча). Обвалюємо кульки в панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотистого кольору у фритюрі (я обсмажувала в попередньо розігрітій олії). Начинку всередину можна класти будь-яку на свій розсуд (а можна і не класти). Все, заварні пиріжки з сиру готові.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

«Піца» з булочок: 4 булочки1 цибулина1 помідор4 сосиски2 солодких перцюзеленьтрохи тертого сиру.Булочки розрізати навпіл. Всі продукти дрібно порізати. Булочки намазати маслом, потім кетчупом. Всі продукти розкласти на булочки, посипати сиром і запікати в духовці 5-10 хв. поки сир підрум'яниться.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Кульки з оселедцем: 3 варені буряків2 варені моркви200 г тертого твердого сиру8 варених яєць8 очищених горіхів150 г філе оселедця2-3 зубки часникумайонездля декорузелень кропу і петрушки.Буряк і моркву натерти на тертці в окремі миски. Часник почистити і натерти або розім'яти. Філе оселедця нарізати великими кубиками. Яйця відварити круто і почистити. 5 яєць залишити. У яєць відокремити жовтки від білків. Білки натерти на тертку. Жовтки розім'яти виделкою. До буряка додати жовтки і половину тертого сиру. До моркви додати терті білки і сир з часником. З буряка сформувати кульки, в середину кожного покласти...
Переглядів: 1131
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет «Куршену»: Для тіста:Яйця 4 шт.Вода 4 ст. л.Цукор 120 гр.Борошно 75 гр.Крохмаль 60 гр.Розпушувач 1 ч. л.Для начинки:Сир 200 гр.Сир маскарпоне 150 гр.Масло вершкове 100 гр.Згущене молоко 6 ст. л.Ванілін 1 пакетик.Цукрова пудра-4 ст. л.Борошно просіяти і змішати з крохмалем і розпушувачем. Яйця збити з додаванням теплої води. Додати до яєць цукор і гарненько збити. По одній ложці вмішати борошняну суміш у збиті яйця. Деко змастити вершковим маслом і присипати борошном, влити тісто. Готувати корж в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 – 20...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 341-350 351-360 361-370 371-380 381-390 ... 4691-4700 4701-4708