Головна » Статті » Рецепти

«Чіз» рол
«Чіз» рол:

рис для суші
норі
сир «Буко»
сир «Пармезан».

На половинку норі викладаємо рис. Перевертаємо норі. Спочатку кладемо плавлений сир (квадратиками). На нього викладаємо Буко. Загортаємо рол.
Тепер нам знадобиться натертий твердий сир, частина його ми кладемо на макісу, щоб у ньому виваляти рол, а решту зверху висипаємо на вже порізаний рол на блюді. Нарізаємо на 8 частин, викладаємо на блюдо, посипаємо рештою твердим сиром.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: рол, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Шапка Мономаха"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Салат з консервованою рибою, пекінською капустою і помідорами
Запечена курочка по-американськи
Яєчний паштет з печінкою тріски
М'ясо, тушковане в вині з корицею і гірчицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: