Головна » Статті » Рецепти

«Чіз» рол
«Чіз» рол:

рис для суші
норі
сир «Буко»
сир «Пармезан».

На половинку норі викладаємо рис. Перевертаємо норі. Спочатку кладемо плавлений сир (квадратиками). На нього викладаємо Буко. Загортаємо рол.
Тепер нам знадобиться натертий твердий сир, частина його ми кладемо на макісу, щоб у ньому виваляти рол, а решту зверху висипаємо на вже порізаний рол на блюді. Нарізаємо на 8 частин, викладаємо на блюдо, посипаємо рештою твердим сиром.

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: рол, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Сирна "самса" з грибами
Тайський салат
Листкова коса з капустою
Свинина по-китайськи
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: