Головна » Статті » Рецепти

Рулет «Куршену»
Рулет «Куршену»:

Для тіста:
Яйця 4 шт.
Вода 4 ст. л.
Цукор 120 гр.
Борошно 75 гр.
Крохмаль 60 гр.
Розпушувач 1 ч. л.
Для начинки:
Сир 200 гр.
Сир маскарпоне 150 гр.
Масло вершкове 100 гр.
Згущене молоко 6 ст. л.
Ванілін 1 пакетик.
Цукрова пудра-4 ст. л.

Борошно просіяти і змішати з крохмалем і розпушувачем. Яйця збити з додаванням теплої води. Додати до яєць цукор і гарненько збити. По одній ложці вмішати борошняну суміш у збиті яйця. Деко змастити вершковим маслом і присипати борошном, влити тісто. Готувати корж в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 – 20 хвилин. Збити згущене молоко з розм'якшеним маслом. Додати сир, ванілін і цукрову пудру, перемішати крем і збити до однорідності. Щільне вологий рушник розкласти на столі. Готовий корж швидким рухом перевернути на рушник. За допомогою рушника акуратно згорнути в рулет і залишити на 3 – 5 хвилин охолонути. Далі, розкрутити рулет і розкласти на ньому всю начинку. Знову згорнути корж в рулет і перекласти на блюдо. Прибрати готовий рулет «Куршену» в холодильник на 1,5 години мінімум. Присипати його цукровою пудрою і прикрасити свіжими ягодами.

Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, збити

Рекомендовані рецепти:

Лазанья з м'ясом і шпинатом
Млинці з зеленою цибулею
Цукерки з вишні
Канадський медовий торт
Домашній хліб з курагою
Закуска "Морське чудо"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: