Хрусткий фарширований картопля з шинкою і сиром: Картопля 6 шт Шинка 150 г Цибуля 1 шт Петрушка (за смаком) Вершкове масло 1 ст. л. Перець Чилі (мелений, за смаком) Сіль (за смаком) Сир твердий (тертий) 50 г Перець чорний (мелений, за смаком) Цибуля зелена (за смаком) Пшеничне борошно 1 ст. л. Яйце 1 шт. Такий картопля з начинкою зможе послужити окремим блюдом, а також чудовим святковим гарніром. Відварити в шкірці картоплю. Порізати зелену цибулю і петрушку. Нарізати кубиками шинку і цибулю, обсмажити їх на вершковому маслі. Після змішати піджарку з рубаною петрушкою, сиром, зеленою цибулею. Картоплини розрізати навпіл, попередньо очистивши, вийняти м'якоть. М'якоть нарізати кубиками. Змішати з сиром і шинкою. Добре, але обережно перемішати, поперчити, посолити. Заповнити картопляні половинки отриманою масою, з'єднати їх, обваляти в борошні, в яйці, борошні. Обсмажити картоплю у фритюрі до золотистого кольору. І у вас вийде ніжний картопля з хрусткою скоринкою.
|