Головна » Статті » Рецепти

Хрусткий фарширований картопля з шинкою і сиром
Хрусткий фарширований картопля з шинкою і сиром:

Картопля 6 шт
Шинка 150 г
Цибуля 1 шт
Петрушка (за смаком)
Вершкове масло 1 ст. л.
Перець Чилі (мелений, за смаком)
Сіль (за смаком)
Сир твердий (тертий) 50 г
Перець чорний (мелений, за смаком)
Цибуля зелена (за смаком)
Пшеничне борошно 1 ст. л.
Яйце 1 шт.

Такий картопля з начинкою зможе послужити окремим блюдом, а також чудовим святковим гарніром. Відварити в шкірці картоплю. Порізати зелену цибулю і петрушку. Нарізати кубиками шинку і цибулю, обсмажити їх на вершковому маслі. Після змішати піджарку з рубаною петрушкою, сиром, зеленою цибулею. Картоплини розрізати навпіл, попередньо очистивши, вийняти м'якоть. М'якоть нарізати кубиками. Змішати з сиром і шинкою. Добре, але обережно перемішати, поперчити, посолити. Заповнити картопляні половинки отриманою масою, з'єднати їх, обваляти в борошні, в яйці, борошні. Обсмажити картоплю у фритюрі до золотистого кольору. І у вас вийде ніжний картопля з хрусткою скоринкою.

Просмотров: 475
Категория: Рецепти |
| Теги: сиром, картопля

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медове поліно"
Сирна запіканка
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Торт для ангела
Булочки-рулетики до чаю
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: