Головна » Статті » Рецепти


«Любчики»: Куряче філе 350 грСир твердий 50 грЯйця курячі 1 штМайонез 70 грКетчуп 70 грПерець болгарський 1 штБорошно пшеничне 2 ст. л.Куряче філе нарізати невеликими шматочками, трохи посолити, поперчити за смаком. Додати майонез, добре перемішати. Потім, вмочивши в борошно, обсмажити на рослинному маслі. Твердий сир натерти на тертці. Жовток ретельно змішати з кетчупом. Обсмажене м'ясо скласти в форму для випічки і залити кетчупом з жовтком. Зверху посипати тертим сиром. Страву прикрасити кільцями болгарського перцю і поставте в духовку на 10 хвилин. Подавати з зеленою цибулею та листям салату.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширований лук в беконі: Цибуля ріпчаста 10 штукПерець солодкий жовтий 3 штукиПечериці 500 грамЦукіні 1-2 штукиЗеленьГрудинка копчена (або бекон) - 1 упаковкаСільОгірок 1 штукиМасло вершкове.Киплячу воду посолити і закинути туди цибулю. Хвилини бланшувати 2-3. Вийняти цибулю шумівкою, висушити, акуратно вийняти серединку, залишивши 3-4 шару зовні. Нарізати і обсмажити на вершковому маслі вийняту раніше серцевину лука. По черзі всі овочі обсмажують на вершковому маслі. Першими підсмажуємо гриби. Цукіні також дрібно нарізати і обсмажити. Далі обсмажити перець на цій же сковороді. Всі обсмажені овочі перемішати з зеленню. Нафарширувати підготовлений цибулю. Кожну цибулину обернути...
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Паста – салат з овочами: Пасти Paolo (Penne), або будь-яка вам доступна 150 гБроколі 200 гЧорні маслини 0,5 баночкиПомідори черрі 200 рРукола 1 пучокСушений базилікСушений ореганоОливкова оліяСвіжо вичавлений сік лимонаЧасник 2 зубчикиСільПерець.Розрежьте броколі на суцвіття, маслини порізати кільцями, помідори-на половину, а рукколу порвіть на шматочки. У киплячу воду кидаємо брокколі на 2 хвилини. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо часник і обсмажуємо кілька хвилин, коли часник стане ароматним — виймаємо і викидаємо його. Додаємо в масло брокколі і обсмажуємо 2 — 3 хвилини. В цей час відварюємо пасту, зливаємо...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

«Сирні рулетики з сьомгою»: 200 г твердого сиру300 г слабосоленої сьомгизелень.Сир натираємо на тертці. Зелень дрібно нарізаємо. Сир змішуємо із зеленню, кладемо в невелику каструлю, ставимо на водяну баню і помішуючи, нагріваємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Сирну масу викладаємо між двома шарами харчової плівки і розкачуємо за допомогою качалки в тонкий пласт. Рибу тонко нарізаємо смужками. Верхню плівку знімаємо і викладаємо на пласт розкатаного сиру рибу і звертаємо в рулет. Готовий рулет прибираємо на півгодини в холодильник. Потім знімаємо плівку, нарізаємо по діагоналі викладаємо на блюдо і прикрашаємо.
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з печінки: 300 г курячої печінки,1 морква2 цибулини2 яйця1 пучок петрушкимайонезсіль, чорний мелений перець.Відварюємо печінку до готовності і натираємо на середній тертці. Морква варимо і натираємо на середній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Яйце натираємо на середній тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен шар майонезом, солимо і перчимо.1-й шар — печінка,2-й шар — цибуля,3-й шар — петрушка,4-й шар — морква,5-й шар-печінка,6-й шар - яйця.
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

Скумбрія холодного копчення: 1-2 заморожені скумбрії,«хороша» жменя цибулиння,1 літр води,3 ст. л. солі,1 ст. л. цукру,100 мл рідкого диму,порожня пластикова пляшка.Рибу розморозити, випатрати, обрізати хвіст, плавники і голову, помити. Цибульну лушпиння залити літром води, закип'ятити і варити на слабкому вогні під кришкою 10 хвилин. Лушпиння віджати і викинути.Якщо вода википіла, то потрібно долити стільки води, щоб вийшов 1 літр рідини. Додати сіль і цукор. Дати відвару повністю охолонути і додасть рідкий дим. Взяти порожню пляшку і відрізати шийку так, щоб в пляшку змогла вміститься риба (якщо готуємо 1 рибку, то краще взяти 1,5...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Малахітовий браслет»: 200 гр відвареного курячого філе4 яйця1 велика морква150 гр сиружменю родзинок2-3 зубчики часнику3 ківізерна граната для прикрасимайонез, сіль. перець за смаком.Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на ростить. олії. Сир натерти на середній тертці, відварити яйця і натерти на крупній тертці. Куряче філе дрібно подрібнити або розібрати на волокна. Часник пропустити через прес. Змішуємо всі інгредієнти в салатниці: куряче філе, сир, моркву, яйця, часник, родзинки (заздалегідь замочити не на довго в воді), посолити, поперчити, заправити майонезом і добре вимісити. Викладаємо на блюдо у вигляді браслета. Прикрашаємо тоненькими...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Сосиска в шубі: картопляне пюре8 сосисок2 вафельних коржа2 яйцясіль і перець за смаком.Коржі змастити гарячим картопляним пюре і розрізати на 4 частини (розмір повинен відповідати розміру сосиски.) На край покласти сосиску і згорнути рулетом. Яйця збити, посолити, поперчити і покласти рулети в яєчну суміш і обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат для схуднення: Морква свіжа 2 штукиСвіже соковите яблуко 1 шт.Солодкий перець 2 штукиПучок кропуНизькокалорійний йогурт або інша дієтична заправка (жирність не більше 3%).Очистіть яблука, видаліть насіння і серцевину і наріжте кубиками. Солодкий перець поріжте також. Натріть моркву на великій тертці. Поріжте кріп і посипте їм салат. Заправте низькокалорійним йогуртом (3-4 ст. л.).
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Ветчинно-кабачковий кекс: Кабачок 1 шт.Шинка 300 р.Сир 300 р.Яйце 3 шт.Болгарський перець 1 шт.Сметана 3 ст. ложки.Борошно 3 ст. ложки.Розпушувач 1 ч. л.пучок Зелень.Сіль, спеції за смаком. Збити яйця, додати сметану, сіль, перець. Все змішати. Додати борошно з розпушувачем. Помити кабачок (великий) і натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Нарізати кубиками болгарський перець, шинку. Подрібнити зелень і часник. Всі разом акуратно перемішати. Змастити форму маслом і викласти приготовану масу. Запікати в розігрітій духовці приблизно 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий кекс остудити у формі. Подавати...
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 351-360 361-370 371-380 381-390 391-400 ... 4691-4700 4701-4708