Паста – салат з овочами: Пасти Paolo (Penne), або будь-яка вам доступна 150 г Броколі 200 г Чорні маслини 0,5 баночки Помідори черрі 200 р Рукола 1 пучок Сушений базилік Сушений орегано Оливкова олія Свіжо вичавлений сік лимона Часник 2 зубчики Сіль Перець. Розрежьте броколі на суцвіття, маслини порізати кільцями, помідори-на половину, а рукколу порвіть на шматочки. У киплячу воду кидаємо брокколі на 2 хвилини. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо часник і обсмажуємо кілька хвилин, коли часник стане ароматним — виймаємо і викидаємо його. Додаємо в масло брокколі і обсмажуємо 2 — 3 хвилини. В цей час відварюємо пасту, зливаємо воду і даємо охолонути. Викладаємо пасту в тарілку, додаємо брокколі, маслини, помідори і рукколу. Заправляємо салат дресингом. Для дресинга треба: Змішайте оливкова олія, лимонний сік, базилік, орегано, сіль і перець (за смаком). Подається Салат до столу теплим.
|