Головна » Статті » Рецепти

Картопляний салат з беконом та помідорами
Смачний салат з молодої картоплі, бекону, помідорів і зелени.Необходимые продукти: 20 молодих картоплин середнього розміру, 250 гр тонко нарізаного смужками бекону, 6 помідорів невеликого розміру, 100 гр твердого сиру, пучок салату руколла, півсклянки оливок без кісточок, жменя листя базиліка і чебрецю, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка яблучного оцту, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: молоду картоплю добре помити щіткою, відварити в мундирі в солоній воді. Кожну розрізати навпіл, викласти у форму для запікання і скропити оливковою олією. Поперчити і посолити. Запекти до золотистого кольору в попередньо розігрітій до 180С духовці.
Смужки бекону обсмажити на сухій сковороді з обох боків до хрусткого стану, викласти на паперовий рушник.
Помідори розрізати на чотири частини. Руколлу трохи порвати руками. З'єднати помідори, руколлу, оливки, зелень базиліка і чебрецю.
Посолити, поперчити, полити оливковою олією і яблучним оцтом. Викласти на плоску тарілку.
Сир нарізати тонкими пластинками, розкласти на салаті упереміш з беконом і запеченою картоплею.
Просмотров: 769
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, Бекон

Рекомендовані рецепти:

Швейцарський шоколадний рулет
Салат з оливками і тунцем
Печиво "Диво острів"
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Тістечко пісочне з мигдалем
Пиріжки з щавлем і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: