Смачний салат з молодої картоплі, бекону, помідорів і зелени.Необходимые продукти: 20 молодих картоплин середнього розміру, 250 гр тонко нарізаного смужками бекону, 6 помідорів невеликого розміру, 100 гр твердого сиру, пучок салату руколла, півсклянки оливок без кісточок, жменя листя базиліка і чебрецю, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка яблучного оцту, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: молоду картоплю добре помити щіткою, відварити в мундирі в солоній воді. Кожну розрізати навпіл, викласти у форму для запікання і скропити оливковою олією. Поперчити і посолити. Запекти до золотистого кольору в попередньо розігрітій до 180С духовці. Смужки бекону обсмажити на сухій сковороді з обох боків до хрусткого стану, викласти на паперовий рушник. Помідори розрізати на чотири частини. Руколлу трохи порвати руками. З'єднати помідори, руколлу, оливки, зелень базиліка і чебрецю. Посолити, поперчити, полити оливковою олією і яблучним оцтом. Викласти на плоску тарілку. Сир нарізати тонкими пластинками, розкласти на салаті упереміш з беконом і запеченою картоплею.