Головна » Статті » Рецепти

Тушкована картопля з м'ясом "по-російськи"
Простий рецепт, як смачно приготувати разом м'ясо з картоплею та іншими овощами.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті телятини або яловичини, 1 кг картоплі, 2 цибулини, 2 морквини, 3 зубчики часнику, 3 столові ложки соняшникової олії, 1 лавровий лист, чорний і червоний мелений перець, сіль.
Процес приготування: М'ясо порізати на шматки середнього розміру (з сірникову коробку), цибулю і моркву - невеликими кубиками.
У казані розігріти олію, спочатку обсмажити моркву до золотистого кольору, потім додати цибулю, перешкодити, готувати 5 хвилин разом і приєднати м'ясо.
Перемішати, посолити і поперчити, прибрати вогонь до мінімуму, закрити кришкою і тушкувати півгодини.
Далі слід додати окропу стільки, щоб рідина на два пальці закрила м'ясо.
Додати лавровий лист. Як закипить, додати крупно нарізаний картопля.
Знову готувати 25 хвилин до м'якості картоплі, і насипати подрібнений часник. Прогріти 5 хвилин і вимкнути нагрів.
Подавати зі свіжою зеленню і зеленим луком.
Просмотров: 537
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
Бутерброди з ананасом та сиром
Швидкі пиріжки на кефірі
Торт "Прага"
Пиріг з горіхами
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: