Головна » Статті » Рецепти |
Тушкована картопля з м'ясом "по-російськи"
Простий рецепт, як смачно приготувати разом м'ясо з картоплею та іншими овощами.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті телятини або яловичини, 1 кг картоплі, 2 цибулини, 2 морквини, 3 зубчики часнику, 3 столові ложки соняшникової олії, 1 лавровий лист, чорний і червоний мелений перець, сіль. Процес приготування: М'ясо порізати на шматки середнього розміру (з сірникову коробку), цибулю і моркву - невеликими кубиками. У казані розігріти олію, спочатку обсмажити моркву до золотистого кольору, потім додати цибулю, перешкодити, готувати 5 хвилин разом і приєднати м'ясо. Перемішати, посолити і поперчити, прибрати вогонь до мінімуму, закрити кришкою і тушкувати півгодини. Далі слід додати окропу стільки, щоб рідина на два пальці закрила м'ясо. Додати лавровий лист. Як закипить, додати крупно нарізаний картопля. Знову готувати 25 хвилин до м'якості картоплі, і насипати подрібнений часник. Прогріти 5 хвилин і вимкнути нагрів. Подавати зі свіжою зеленню і зеленим луком. | |
Просмотров: 624 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |