Головна » Статті » Рецепти


Лечо по-угорськи: 1 кг зеленого стручкового перцю750 гр помідорів90 гр жиру150 гр цибулі40 гр копченого салапаприкасіль.Помідори на 1 хвилину покласти в гарячу воду, потім вийняти, стягнути з них шкірку і розрізати на чотири частини. З стручків перцю вийняти серцевину і зерна і розрізати кожен стручок на 5-6 довгастих шматків. Копчене сало нарізати маленькими кубиками, злегка обсмажити у власному жирі, потім додати жир і дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля підрум'яниться, посипати його паприкою, покласти в нього нарізану зелений перець і помідори-все повільно гасити до готовності.
Переглядів: 643
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Баклажан рай»: Баклажани 2 шт.Морква сира 2 шт.Помідори 2 шт.часник 2 зубчикимайонез, зелень.Баклажани нарізати кружечками, посолити і залишити на 10-15 хв, щоб вони пустили сік. Промити баклажани в холодній воді. Обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору з 2-х сторін. Викласти на серветку, щоб прибрати зайве масло. Моркву натерти на дрібній тертці, помідори нарізати півкільцями. Викладаємо шарами на тарілку баклажани, зверху посипаємо подрібненим часником. Наверх натерта морква, змастити не багато майонезом. Потім помідори, змастити майонезом. Зверху посипати зеленню, яка подобається.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Телятина тушкована з баклажанами: 700 г телятини на ребрі1 великий цибулю-порей або 2 звичайні цибулини2 невеликих баклажана1 склянку томатного сокусіль, перець, приправирослинна олія для смаження.М'ясо порізати, обсмажити до рум'яної скоринки, перекласти в каструлю, залити невеликою кількістю води, довести до кипіння, зняти піну, зробити маленький вогонь, накрити кришкою і тушкувати 1,5 години до повної готовності м'яса, посолити. Баклажани порізати кільцями, якщо крупні — півкільцями, залити холодною підсоленою водою і залишити на 1 годину або більше. Потім воду злити, баклажани обсмажити на рослинному маслі (краще готувати у великому сотейнику) перекласти на тарілку. Порей або ріпчаста цибулю...
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат рибний: зоо г вареного лосося (або іншої риби, філе)4 шт. картоплі1 велика морква1 цибулина100 г ковбасного або твердого сиру1 яблуко3 яйцямайонез0,5 ч. л. соку лимонарослинна олія для смаження.Картоплю відварити і натерти на крупній тертці. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати, обсмажити разом. Сир і яблуко натерти на середній тертці. Яйця відварити, відокремити білки від жовтків, натерти на тертці в різний посуд. Лосось нарізати дрібними шматочками. Салат викладати шарами: картопля — майонез — морква+цибуля — майонез — сир — майонез — лосось (збризнути соком лимона) — майонез — яблуко...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

Заливне сердечка: 200г курячого філе,150г курячого бульйону,3 г желатину,1 болгарського перцю, лимона, огірка і яйця, зелень.Відварити куряче філе так, щоб бульйон вийшов смачним і ароматним. У теплому бульйоні розчинити желатин і дати йому розбухнути. Куряче філе нарізати або розібрати на волокна, з червоного перцю вирізати сердечка за розміром формочок-сердечок (це можуть бути форми для кексів), вирізати маленькі сердечка з шкірки огірка. Бульйон з желатином нагріти до його розчинення, але не кип'ятити. У формочки спочатку викласти маленькі сердечка з огірка, потім сердечка з перцю. Третина бульйону з желатином перемішати з майонезом. Спочатку у формочки налити бульйон з...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Оранжик»: 1 кг. моркви,2 середні цибулини,300-350 гр.шинки,майонез .Почистити 1 кг моркви, потерти на крупній тертці або на комбайні. На сковорідку налити трохи олії і викласти моркву. Готувати(помішуючи) на великому вогні 5 хвилин,потім закрити кришкою, зробити вогонь нижче середнього і довести моркву до повної готовності. Залишити остигати. 2 середні цибулини дрібно порізати і залити гарячим маринадом. Маринад — налити в каструлю 250 мл води, додати 3 стіл.ложки цукру, 0.5 столів.ложки солі. Закип'ятити, влити 50 мл 9% оцту. Як маринад охолоне, лук готовий. Шинку порізати соломкою. З'єднувати інгредієнти і заправляти салат рекомендується безпосередньо перед подачею на стіл....
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Хрусткі бутерброди: Копчений лососьСвіжа моцареллаСвіжий багетОливкова олія 1 столова ложкаМед 1 чайна ложкаСоєвий соус 2 чайних ложкиЧасниковий порошок 1 чайна ложкаЗелена цибуля 2 столових ложки.Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки. На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося (розмір на Ваш розсуд). У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок. Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаним зеленим цибулею і подавайте.
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт Класичний Тірамісу: Куряче яйце 6 шт.Цукор 6 ст. л.Сир жирний-20% 750 р.Готові бісквітні коржі 2 шт.Желатин 3 ст. л.Тертий шоколад для присипки.Крок 1 Відокремлюємо жовтки від білків, збиваємо жовтки з цукром до утворення однорідної густої піною маси.Крок 2 Сир протираємо через сито і додаємо його до жовтково-цукрової маси, перемішуємо.Крок 3 Білки збиваємо до утворення щільної стійкої піни і акуратно вводимо в сирну масу.Крок 4 Желатин розтираємо в 150 мл гарячої води, охолоджуємо, а потім додаємо до раніше приготовленою масою, все перемішуємо.Крок 5 У форму для запікання, на дно викладаємо...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Оселедець під «шубою» у вигляді торта: Оселедець пряного посолу або маринована (філе) 400 гКартопля 3-4 шт.Буряк 3-4 шт.Яйця 3-4 шт.Моркву 3-4 шт.Цибуля ріпчаста 1 шт.Майонез 400 р.Картопля, морква і буряк у шкірці запечіть в духовці до готовності (завдяки цьому маленькому секрету, готове блюдо виходить набагато смачніше). Потім овочі охолодіть, очистіть і натріть на дрібній тертці. Яйця відваріть круто, охолодіть, очистіть і теж натріть на дрібній тертці. Філе оселедця наріжте дрібними кубиками. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю можна обшпарити простим окропом, а можна і маринадом (так навіть смачніше): на 1 склянку окропу по 1 ч....
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Грибний салат: Сушені гриби 150 г,Картоплю в мундирі 3 шт,цибуля Ріпчаста 1 шт,Солоні огірки 1 шт,Сметана 100 г,Майонез 150 р.Гриби варимо 0,5 години в підсоленій воді, після чого пропускаємо через м'ясорубку. Картоплю відварюємо в мундирі, цибулю і огірок дрібно нарізаємо. Шарами: натираємо картоплю, далі йде шар грибів, змащуємо сметаною, далі йде шар цибулі з огірками, картопля, сметана, гриби, майонез. Прикрашаємо за бажанням.
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 371-380 381-390 391-400 401-410 411-420 ... 4691-4700 4701-4708