Головна » Статті » Рецепти


Лінивий салат «Єралаш»: відварну або копчену грудинку 150 грам ( нарізати кубиками)гриби — обсмажені з цибулею 150 грам,яйце 1, зварити круто і натерти на тертці,кукурудза консервована 2 столові ложки,огірок солоний або маринований або свіжий 1, нарізати соломкою,лук фіолетовий 1/2 цибулини, попередньо замаринований, посолити і збризнути оцтом,лук зелений нашатковану 2 стіл. ложки,морква по-корейськи 100 грам,сир твердий 50 грам, натерти на тертці.майонез змішати зі сметаною навпіл і додати 1 зубчик часнику.Заготовити продукти і викласти на блюдо красиво. Прикрасити зеленню і можна зернами граната. Майонез подати окремо в соусниці. І найголовніше — можна...
Переглядів: 718
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивовижний десерт — ананаси в листковому тесті: Листкове тісто (заморожене) 250-300гКонсервовані ананаси 10шт (550г)Цукрова пудра 5 чайних ложок (за бажанням) (25г)Папір для випічки.Насамперед, підготуємо тісто. Його потрібно розморозити, але не до кінця. Трохи розкачати, розрівняти, качалкою. Тісто стане більш поступливим і м'яким.Нарізати тісто на тонкі смужки(від 1 см до 0,5 см завширшки). Приблизно таких смужок повинно вийде 20 шт — на 1 кільце ананаса — 2 смужки листкового тіста. Деко обов'язково застеляємо папером для випічки. Так наша страва не пригорить і лист буде чистим. Кожен ананас загортаємо в листкове тісто. Беремо нашу смужку з листкового...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Ідеальний пишний бісквіт для тортів: 5 яєць1 ст цукру1 ст борошнаванілін (за бажанням).Включаємо духовку на 170 градусів. Яйця, не розділяючи поміщаємо в чашу міксера, відразу засипаємо цукор, ванілін. Збиваємо на максимальній потужності 5-10 хв. (може знадобитися більше часу, залежить від міксера). Маса дуже добре збільшується в розмірах, приблизно в 3-4 рази , стає густою, тягучою і білої. Просіваємо борошно і акуратно ложкою (лопаткою ) перемішуємо зверху вниз. Форму застелити низ папером, змастити всю (і низ і боки маслом), припылить добре борошном. Виливаємо тісто у форму, у мене трохи більше половини форми і обов'язково зверху форму затягуємо...
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Гречка з горщика: на 1 горщик:М'ясо 100 гр.Гречка 3 ст. л.ЦибулюМорквуСпеціїСіль.В кожен горщик закладаємо м'ясо, цибулю, моркву. Засипаємо гречку і наливаємо води, не доливаючи на два пальці до верх. Посолити. Накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 40 хвилин при 160*С (можна і менше в духовці тримати).
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Хот-доги по домашньому: 2 булочки для хот-дога4 сосискиКетчупМайонезГірчиця1 великий помідор2 консервованих огірків50 гр. твердого сируЗелень кропу.Булочки акуратно розрізаємо уздовж, але не до кінця і змащуємо кетчупом. Викладаємо в булочки сосиски. Помідори і огірки нарізаємо кружечками і викладаємо – огірки по одну сторону сосиски, а помідори – по іншу. Видавлюємо зверху на сосиску майонез і гірчицю за смаком. Сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо ним наші хот-доги. Викладаємо хот-доги на деко і ставимо в добре прогріту духовку. Запікаємо хвилин 15, поки булочка не стане хрусткою, а сир розплавиться. Виймаємо готові хот-доги...
Переглядів: 1185
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканка з грибами і картоплею: 350 г свіжих або заморожених грибів (опеньки, печериці, лисички, білі і т. д.)600 г картоплі150 г цибулі150 г сиру (напівтвердого або твердого)сметана (10-20%) або майонезрослинна оліясільперець.Гриби відварити до готовності (варили опеньки 30 хвилин після закипання). Картоплю відварити до готовності. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі. Картопля остудити, почистити, нарізати кружечками. Сир натерти на середній тертці. У форму для запікання (підійде будь-яка форма — керамічна, глиняний, скляний) викласти половину картоплі, трохи посолити, поперчити. Змастити сметаною. Викласти гриби, трохи посолити, поперчити. Змастити сметаною. Викласти цибулю. Викласти залишився картоплю....
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Гострий соус до м'яса: 2 столових ложки томатної пасти,1 склянку теплої води,кілька часточок часнику,головка цибулі,по невеликому пучку петрушки і кінзи,сіль і червоний мелений перець за смаком,хмелі-сунелі (за бажанням).Томатну пасту викладаємо у сотейник або каструлю, вливаємо теплу воду і добре розмішуємо, щоб не залишилося грудочок. Ставимо на невеликий вогонь, даємо закипіти. Поки що підігрівається підлива, ріжемо цибулю тоненькими кільцями, дрібно рубаємо зелень. Коли закипить, кладемо цибулю і зелень, перемішуємо, за смаком солимо і перчимо, додаємо хмелі-сунелі (якщо любите) і даємо підливці трохи покипіти. Часник пропускаємо через прес, підливку знімаємо з вогню і заправляємо часничком....
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальні і красиві бутерброди по-італійськи: хліб 4 шматочкасир 4 шматочкапечериці 1-2 шт.помідор 1 шт.соус песто 2 ст. л.масло вершкове.Помідор миємо й нарізаємо тоненькими кружальцями. Гриби миємо й нарізаємо такими ж шматочками. Хліб нам потрібен з грубого житнього непросіяного борошна. Намазуємо кожен шматочок хліба вершковим маслом з обох сторін. Розігріваємо сковороду на середньому вогні. Обсмажуємо кожен шматочок хліба з обох сторін. Секрет у тому, що тоненький шар вершкового масла зробить хрустку скоринку. Зверху кожного шматочка хліба кладемо шматочок сиру. Сир беремо твердий нежирний. Зверху сиру кладемо шматочки помідора. Зверху помідори кладемо гриби. Поверх грибів поливаємо...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряча печінка «По-царськи»: 500 г курячої печінки,1/2 склянки манної крупи,500 г морков,500 г ріпчаста цибуля,1/2 склянки молока (можна кефір),сіль і чорний мелений перець,майонез,трохи панірувальних сухаріврослинна олія для смаження і змащування форми.Курячу печінку потрібно ретельно промити, а потім прямо в сирому вигляді пропустити через м'ясорубку або подрібнити за допомогою блендера, після чого змішати з молоком (кефіром) і манкою, ну і відправити отриману суміш на деякий час в холодильник. Цибулю і моркву почистити; цибулю порізати півкільцями (можна і менше), а морквину натерти на крупній тертці. Далі підготовлені таким чином овочі слід загасити на...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляне пюре, запечене з сиром, цибулею і помідорами: 1 кг картоплі400 мл молока300 гр сиру200 гр цибулі-порею + 10 гр вершкового масла для смаження2-3 з убчика часникусіль, перець, зелень1 помідор4 ст. л. майонезу.Зваріть картоплю з додавши часник, перець, сіль і лавровий лист до готовності. Картоплю можна поварити довше, щоб він розварився. Поки готується картопля, дрібно наріжте цибулю і підсмажте її на вершковому маслі. Смажену цибулю помістіть в кипляче молоко і тут же вимкніть. У молоко з цибулею половину необхідного натертого на тертці сиру. І ретельно перемішайте. Коли картопля відварилася, злийте воду, вийміть...
Переглядів: 562
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 381-390 391-400 401-410 411-420 421-430 ... 4691-4700 4701-4708