
Гострий соус до м'яса: 2 столових ложки томатної пасти,1 склянку теплої води,кілька часточок часнику,головка цибулі,по невеликому пучку петрушки і кінзи,сіль і червоний мелений перець за смаком,хмелі-сунелі (за бажанням).Томатну пасту викладаємо у сотейник або каструлю, вливаємо теплу воду і добре розмішуємо, щоб не залишилося грудочок. Ставимо на невеликий вогонь, даємо закипіти. Поки що підігрівається підлива, ріжемо цибулю тоненькими кільцями, дрібно рубаємо зелень. Коли закипить, кладемо цибулю і зелень, перемішуємо, за смаком солимо і перчимо, додаємо хмелі-сунелі (якщо любите) і даємо підливці трохи покипіти. Часник пропускаємо через прес, підливку знімаємо з вогню і заправляємо часничком....