Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з грибами і картоплею
Запіканка з грибами і картоплею:

350 г свіжих або заморожених грибів (опеньки, печериці, лисички, білі і т. д.)
600 г картоплі
150 г цибулі
150 г сиру (напівтвердого або твердого)
сметана (10-20%) або майонез
рослинна олія
сіль
перець.

Гриби відварити до готовності (варили опеньки 30 хвилин після закипання). Картоплю відварити до готовності. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі. Картопля остудити, почистити, нарізати кружечками. Сир натерти на середній тертці. У форму для запікання (підійде будь-яка форма — керамічна, глиняний, скляний) викласти половину картоплі, трохи посолити, поперчити. Змастити сметаною. Викласти гриби, трохи посолити, поперчити. Змастити сметаною. Викласти цибулю. Викласти залишився картоплю. Посипати сиром. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: змастити, сметаною

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Курчата, приготовані у виноградному соку
Парові булочки
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Смузі з перцем чилі (рецепт)
Салат з огірків з апельсином і виноградом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: