Дивовижний десерт — ананаси в листковому тесті: Листкове тісто (заморожене) 250-300г Консервовані ананаси 10шт (550г) Цукрова пудра 5 чайних ложок (за бажанням) (25г) Папір для випічки. Насамперед, підготуємо тісто. Його потрібно розморозити, але не до кінця. Трохи розкачати, розрівняти, качалкою. Тісто стане більш поступливим і м'яким. Нарізати тісто на тонкі смужки(від 1 см до 0,5 см завширшки). Приблизно таких смужок повинно вийде 20 шт — на 1 кільце ананаса — 2 смужки листкового тіста. Деко обов'язково застеляємо папером для випічки. Так наша страва не пригорить і лист буде чистим. Кожен ананас загортаємо в листкове тісто. Беремо нашу смужку з листкового тіста, і, протягнувши через серединку, загортаємо кільце ананаса. Потім наступну смужку. У центрі гарненько все закріплюємо! Не хвилюйтеся, якщо у вас порвалася смужка, її можна скріпити, на готовій страві видно не буде, те ж саме і про кільце ананаса (якщо поламається), воно запечеться і все буде в порядку. Ставимо деко з підготовленими ананасами в тесті в нагріту до 200C духовку і запікаємо хвилин 20-30. Найголовніше, щоб листкове тісто стало золотистим! Для цього печемо спершу на середньому рівні, а хвилин через 10 піднімаємо лист вище. Коли тісто зарум'янилося, виймаємо деко з нашої випічкою. Беремо цукрову пудру і посипаємо на кожне готове тістечко (за бажанням).
|