
Скумбрія Човник: свіжоморожена не патрана або свіжа скумбрія,цибулина,будь-які овочі (можна заморожену суміш, цвітну капусту, стручкову і білу квасолю),100 мл. вершків жирністю 20%,печериці,50-70 гр. сиру,1-2 ст. л. лимонного соку,вершкове масло,зелень,сіль, перець – за смаком.розморозьте Рибу, випатрайте через спину: від голови до хвоста вздовж однієї сторони спинного плавця гострим ножем зробіть надріз. З іншого боку спинного плавця зробіть ще один надріз паралельно першому. В результаті хребет повинен бути відділений від філейної частини. Потім ножицями переріжте хребет біля голови і хвоста, видалите його. Акуратно видаліть нутрощі, реберні кістки і зябра, зішкребіть чорну плівку....