Головна » Статті » Рецепти

Перлова каша з овочами
Перлова каша з овочами:

250 г перлової крупи
1 велика морква
1 цибулина
1 ст. л. томатної пасти
2 ст. л. рослинного масла
сіль.

Перлову крупу ретельно промити, залити 1 літром води і залишити замачиваться на пару годин. Потім злити воду і відварити в 1 літрі підсоленої води до готовності. Поки перловка вариться, приготувати овочі. Морква помити, почистити, натерти на крупній тертці. Лук очистити, порізати півкільцями. На сковороді розігріти олію і на середньому вогні обсмажити спочатку моркву, потім додати цибулю і, помішуючи, смажити 4-5 хвилин до напівготовності. Коли цибуля та морква стануть м'якими і злегка обсмажиться, додати томатну пасту, перемішати, посолити і накрити кришкою. Тушкувати ще хвилин 5-7 на низькому вогні, іноді помішуючи. Коли перловка буде готова, додати в неї обсмажені овочі, перемішати і подати. За бажанням посипати посіченою зеленню.

Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: помішуючи, Морква

Рекомендовані рецепти:

Рис з імбиром
Закусочний шпинат
Сирні кекси з кропом і кмином
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Печиво горіхове
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: