Головна » Статті » Рецепти |
![]() 250 г перлової крупи Перлову крупу ретельно промити, залити 1 літром води і залишити замачиваться на пару годин. Потім злити воду і відварити в 1 літрі підсоленої води до готовності. Поки перловка вариться, приготувати овочі. Морква помити, почистити, натерти на крупній тертці. Лук очистити, порізати півкільцями. На сковороді розігріти олію і на середньому вогні обсмажити спочатку моркву, потім додати цибулю і, помішуючи, смажити 4-5 хвилин до напівготовності. Коли цибуля та морква стануть м'якими і злегка обсмажиться, додати томатну пасту, перемішати, посолити і накрити кришкою. Тушкувати ще хвилин 5-7 на низькому вогні, іноді помішуючи. Коли перловка буде готова, додати в неї обсмажені овочі, перемішати і подати. За бажанням посипати посіченою зеленню. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |