Яблучно — апельсинова шарлотка в мультиварці: 3 яйця 180 гр цукру 200 гр борошна 50 мл рослинного масла 8 гр розпушувача кориця пакетик ванільного цукру 1 апельсин 2 яблука. З апельсина зняти цедру. Апельсин очистити і нарізати на шматочки. Яйця збити з цукром, додати ванільний цукор, масло і цедру від апельсина. Додати борошно з розпушувачем, акуратно перемішати. Шматочки апельсина, змішати з тестом. Яблука очистити, порізати на дольки. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти на дно шматочки яблук (віялом). На яблука вилити тісто і розрівняти. Включити режим «Випічка» на 60 хвилин. Після сигналу перевірити готовність шарлотки зубочисткою. Якщо тісто не пропеклося, включити ще на 20 хв. Вийняти пиріг за допомогою контейнера через 4-5 хвилин після сигналу.
|