Головна » Статті » Рецепти

Яблучно — апельсинова шарлотка в мультиварці
Яблучно — апельсинова шарлотка в мультиварці:

3 яйця
180 гр цукру
200 гр борошна
50 мл рослинного масла
8 гр розпушувача
кориця
пакетик ванільного цукру
1 апельсин
2 яблука.

З апельсина зняти цедру. Апельсин очистити і нарізати на шматочки. Яйця збити з цукром, додати ванільний цукор, масло і цедру від апельсина. Додати борошно з розпушувачем, акуратно перемішати. Шматочки апельсина, змішати з тестом. Яблука очистити, порізати на дольки. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, викласти на дно шматочки яблук (віялом). На яблука вилити тісто і розрівняти. Включити режим «Випічка» на 60 хвилин. Після сигналу перевірити готовність шарлотки зубочисткою. Якщо тісто не пропеклося, включити ще на 20 хв. Вийняти пиріг за допомогою контейнера через 4-5 хвилин після сигналу.

Просмотров: 404
Категория: Рецепти |
| Теги: шматочки, яблука

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Салат "Букет нареченої"
Булочки з полуницею
Манник
Перемячи з м'ясом
Гречана каша з тофу
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: