Напевно, хто був у країнах Середземномор'я та Близького Сходу, пробував місцевий хліб, званий піта, який зазвичай порожнистий усередині. Піту так зручно начиняти м'ясом, овочами, рибою, салатом, паштетами. Все, що душа забажає. І завжди смачно!Необхідні умови: 3 склянки білої пшеничної муки, 1 стакан води, про 1 чайній ложці - дріжджів, цукру, солі. Процес приготування: Нагріти воду до температури 35-37Си розмішати в ній цукор і дріжджі. Накрити полотняною серветкою, нехай дріжджі "оживуть". Просіяне борошно змішати з сіллю, влити дріжджі. Усе ретельно заважати. Викласти тісто на обробну дошку, накрити серветкою і дати підійти, щоб обсяг збільшився вдвічі. Духовку максимально розігріти, потрібно близько 240-250С. Розділити тісто на шматочки з куряче яйце. Розкачати в тонкі коржі діаметром близько 15 см, викласти піти на сухе деко і негайно, без вистоювання відправити в духовку. Випікати 5-7 хвилин, поки піти не роздуються і злегка зарум'яняться.