Головна » Статті » Рецепти

Рулет веллінгтон з яловичим фаршем
Рулет веллінгтон з яловичим фаршем:

1 середня цибулини
1 морква
1 стручок селери
1 картоплина
2 зубчики часнику видавити
2 столових ложки оливкової олії
4 гілочки розмарину
1 велике яйце, злегка збити
500 г яловичого фаршу
500 г листкового тіста
Сіль і перець за смаком.

Нагрійте духовку до 175 градусів. Очистіть і наріжте дрібним кубиком цибулю, моркву, селеру і картоплю. Всі овочі разом з гілочками розмарину перемішайте і обсмажте на сковороді протягом 8 хвилин. Повністю овочеву суміш остудіть, змішайте з фаршем. Посоліть і поперчіть за смаком. Збийте половину збитого яйця. Перемішайте. Тісто розкачайте. На одну сторону розкатаного прямокутного тіста викладіть начинку у формі «ковбаси». Змастіть краї тіста і скрутіть рулет. Закріпіть краю. Перекладіть Рулет на деко, змастіть по всій поверхні яйцем і відправте випікатися на годину до золотисто-коричневої скоринки. Смачно подавати з підливою.

Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, фаршем

Рекомендовані рецепти:

Рис з імбиром
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Салат "Божа корівка"
Печиво горіхове
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: