Рулет веллінгтон з яловичим фаршем: 1 середня цибулини 1 морква 1 стручок селери 1 картоплина 2 зубчики часнику видавити 2 столових ложки оливкової олії 4 гілочки розмарину 1 велике яйце, злегка збити 500 г яловичого фаршу 500 г листкового тіста Сіль і перець за смаком. Нагрійте духовку до 175 градусів. Очистіть і наріжте дрібним кубиком цибулю, моркву, селеру і картоплю. Всі овочі разом з гілочками розмарину перемішайте і обсмажте на сковороді протягом 8 хвилин. Повністю овочеву суміш остудіть, змішайте з фаршем. Посоліть і поперчіть за смаком. Збийте половину збитого яйця. Перемішайте. Тісто розкачайте. На одну сторону розкатаного прямокутного тіста викладіть начинку у формі «ковбаси». Змастіть краї тіста і скрутіть рулет. Закріпіть краю. Перекладіть Рулет на деко, змастіть по всій поверхні яйцем і відправте випікатися на годину до золотисто-коричневої скоринки. Смачно подавати з підливою.
|