Головна » Статті » Рецепти


Салат «Імпровізація»: продукти на окопомідори 2 штогірки 2 штсосиски «молочні » 2 шттвердий сир 50-100 рмайонез або сметанасіль за смаком.Помідори нарізати четвертинками, огірки -половинками. Сосиски порізати кружальцями, сир натерти на тертці. Всі разом з'єднати , заправити майонезом/сметаною, посолити. Подавати відразу.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряча піца з грибами: Вода 1 склянкудріжджі 11 гцукор 1 щіпкаборошно 2 склянкисоняшникова олія 1 столова ложкаяйце 1 штукасіль щіпкакуряча грудинка 1 штукагриби 500 граммоцарела 100 грамкетчуп 2-3 столові ложки.Сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом приготування дуже смачного традиційно італійського блюда. У миску нам необхідно налити один стакан ледь теплої води, додати туди дріжджі і щіпку цукру, а потім, все ретельно перемішати. Після цього, у миску додамо борошно, одну столову ложку рослинного масла, збите яйце і все ретельно змішаємо. Тісто треба замісити і залишити його на півтори години...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Тефтелі з ніжним картоплею: 0.5 кг фаршу3 цибулини100 гр рису3 зубчики часнику7-8 великих картоплин2 морквини1 болгарський перець2 ст. ложки томатної пастисіль, перець, лавровий листолія для смаження.Розігріваємо масло й обсмажуємо дрібно нарізані цибулю, моркву і перець. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще пару хвилин. Наливаємо воду і кладемо почищену картоплю. Солимо, перчимо. Поки картопля закипає, готуємо фарш. Трьом 2 цибулини і часник. Рис замочуємо гарячою водою хвилин на 30. У мене був 5-тімінутка, тому я не замочувала. Перемішуємо фарш з цибулею, часником, рисом, солимо, перчимо і добре вимішуємо.Формуємо тефтелі і викладаємо...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля запечена з сосисками: Картопля 1 кгСосиски 6 штСир твердий 100 р.Майонез 5 ст ложокСіль, перець за смаком.Крок 1 Картоплю нарізати на дві частини і розташувати на змащеному деку попередньо рослинною олією, залишаючи між картоплинами не велика відстань для вставки сосисок. Картопля зверху посолити і поперчити за смаком, змастити майонезом і посипати тертим сиром.Крок 2 Помістити картоплю в розігріту духовку і запікати 20 хв при температурі 180 градусів.Крок 3 Готуємо сосиски, порізати їх навпіл, верхівки кожної розрізати хрест на хрест.Крок 4 Дістаємо картоплю, і додаємо до нього сосиски. Змащуємо ще разок майонезом...
Переглядів: 572
Рецепти | | Коментарі (0)

Макарони з грибами і куркою: макарони 400 грамсвіжі печериці 400 грамкуряче філе 400 грамм'який плавлений сир 200 грамсільрослинне масло.Куряче філе помиємо, обсушим і наріжемо однаковими невеликими шматочками. Викладемо в глибоку сковороду з нагрітою олією, посолити і смажимо, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Печериці почистимо, помиємо і дрібненько наріжемо. Після закінчення часу покладемо до курячого філе і смажимо ще близько 7 хвилин. Додамо м'який плавлений сир і смажимо до повного розчинення сиру. Макарони зваримо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Воду зіллємо, а макарони добре промиємо. Перекладемо макарони в сковороду з грибами і куркою,...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляна запіканка з сосисками і сиром: картопля 0,5 кг1 яйцетоматна пастасосиски 4 шттертий сирзелень.Зробити картопляне пюре, змішати з 1 яйцем, викласти у змащену маслом форму. Верх пюре змастити томатною пастою(вищої якості). Викласти сосиски(4 шт), посипати тертим сиром. Запекти в духовці при 180 гр.протягом 15 хвилин. При подачі посипати зеленню.
Переглядів: 552
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні булочки: 250 гр пастоподібного сиру2 яйця3 ст. л. цукрущіпка солі1 п. ванільного цукру (10 гр)1 п. розпушувача (15 гр можна менше)250 гр борошна1-2 ст. л. молока для мастила.Сир, яйця, цукор, ванільний цукор і сіль розмішати віночком до однорідності. Просіяти борошно з розпушувачем і замісити м'яке, липучее тісто.Деко застелити пекарської папером і змастити соняшниковою олією. Вологими руками сформувати булочки, викласти на деко і запікати в попередньо розігрітій духовці при 190С приблизно 12 хвилин. Потім дістати булочки, змастити молоком (пензликом), хто бажає, можна посипати трохи цукром і знову в духовку на 3-5...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Альпійський» з куркою і волоськими горіхами: 150 г копченого або смаженого курячого м'яса;2 помідори;жменю смажених волоських горіхів;зелень будь-яка за смаком;сухарики 2 жмені;майонез або сметана;сіль і перець чорний мелений.М'ясо порізати дрібним кубиком. Помідори порізати кубиком. Порізати зелень. Сухарики можна приготувати самим, а можна використовувати і куповані. Для приготування саморобних сухариків порізати хліб кубиками і підсушити на сковороді. Горіхи порубати, але не в крихту. Салат «Альпійський» можна перемішати в мисці, а можна викласти шарами. М'ясо, помідори, посолити, поперчити, промазати майонезом. Зверху викласти сухарики, горіхи і зелень. Перед подачею перемішати.
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат листковий «Печенкін»: печінка куряча або теляча(відварна) 350грогірочки мариновані 1 банкаяйця 4-5 шт.морква 4 середніхцибуля 4 середніх головкимайонезолія для смаження.телячу Печінку ВІДВАРИТИ, потім натерти на крупній тертці, куряча більш м'яка її можна порізати дрібною соломкою. Огірочки нарізати дрібними кубиками.Моркву відварити і натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору. Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на крупній тертці Жовтки залишити для прикраси. Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку: Печінка 1/2 порції, промазати майонезом. Цибуля...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети з фаршу в духовці: 0,5 кг м'яса (свино-яловичого фаршу);2 шт. картоплі;1 цибуля;2-4 зубчики часнику;3 скибочки м'якушки хліба;вершкове масло;панірувальні сухарі;4 ст. ложки майонезу;сіль, перець.Отже, якщо фарш ще не готовий, пропускаємо мясо через м'ясорубку. Картоплю натираємо на тертці, цибулю нарізаємо, часник раздавливаем, все це додаємо до фаршу. М'якушка хліба замочуємо у воді, потім віджимаємо і також додаємо у фарш. Після чого кладемо майонез, солимо, перчимо, потім ретельно перемішуємо. Намочивши руки, по черзі формуємо котлети, кожну з яких треба обваляти в панірувальних сухарях, і викладаємо деко, злегка змащене олією. Запікати котлети спочатку треба...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 411-420 421-430 431-440 441-450 451-460 ... 4691-4700 4701-4708