Котлети з фаршу в духовці: 0,5 кг м'яса (свино-яловичого фаршу);2 шт. картоплі;1 цибуля;2-4 зубчики часнику;3 скибочки м'якушки хліба;вершкове масло;панірувальні сухарі;4 ст. ложки майонезу;сіль, перець.Отже, якщо фарш ще не готовий, пропускаємо мясо через м'ясорубку. Картоплю натираємо на тертці, цибулю нарізаємо, часник раздавливаем, все це додаємо до фаршу. М'якушка хліба замочуємо у воді, потім віджимаємо і також додаємо у фарш. Після чого кладемо майонез, солимо, перчимо, потім ретельно перемішуємо. Намочивши руки, по черзі формуємо котлети, кожну з яких треба обваляти в панірувальних сухарях, і викладаємо деко, злегка змащене олією. Запікати котлети спочатку треба...