Головна » Статті » Рецепти


Королевська ватрушка з курагою: Для тестуборошно 2 стцукор 1/2 стсода 1/4 год лмасло вершкове 100 г (маргарин).Для начинкисир 500 рцукор 1/2 стяйця 3 штванільний цукор або ванілін на кінчику ножа, а краще ванільний стручокабрикоси або м'яка курага.Сир за бажанням протерти через сито(я люблю непротертий) і збити з яйцями і цукром. В кінці збивання додати ваніль. Для тіста масло нарізати дрібними шматочками і перетерти з борошном і цукром до консистенції хлібних крихт, в кінці додати соду і перемішати.Форму для випічки (у мене кругла 26см, можна квадратну 20*20см або інший формат)...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Кокосовий чізкейк з шматочками ананаса: 300 г шоколадного печива75 г вершкового масла600 г вершкового сиру2/3 склянки цукру-піску3 яйця склянки кокосового молока440 г свіжого або консервованого ананасаСтакан кокосової стружки.Розігріти духовку до 160 градусів. Підготувати форму для випічки діаметром 22 див. Розтопіть вершкове масло і залиште охолоджуватися. Печиво подрібніть і додайте до нього розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішайте. Викладіть цю масу на дно форми і щільно утрамбуйте. Поставте форму з основою в морозилку на час, поки буде готуватися начинка. Злийте ананаси (якщо використовуєте консервовані) і дрібно наріжте. Змішайте сир з цукровою пудрою. Вбийте яйця,...
Переглядів: 555
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля запечена з сосисками: Картопля 1 кгСосиски 6 штСир твердий 100 р.Майонез 5 ст ложокСіль, перець за смаком.Картоплю нарізати на дві частини і розташувати на змащеному деку попередньо рослинною олією, залишаючи між картоплинами не велика відстань для вставки сосисок. Картопля зверху посолити і поперчити за смаком, змастити майонезом і посипати тертим сиром. Помістити картоплю в розігріту духовку і запікати 20 хв при температурі 180 градусів. Готуємо сосиски, порізати їх навпіл, верхівки кожної розрізати хрест на хрест. Дістаємо картоплю, і додаємо до нього сосиски. Змащуємо ще разок майонезом і посипаємо сиром. Ставимо знову в духовку і...
Переглядів: 2140
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибна запіканка: Яйця 3Сайра або горбуша 1 банкаКартопля 3-4 шт.Цибуля 1Сметана 250млМайонез 250мл.Змішайте яйця, сметану і майонез.Інші компоненти викладіть шарами в форму для запікання:1 шар – картопля, нарізаний кружечками;2 шар – цибулю, нарізану півкільцями;3 шар – подрібнена рибна консерва.Залийте всі верстви сумішшю майонезу, яєць і сметани. За бажанням можна посипати зверху тертим сиром.Запікайте в духовці (або мікрохвильовій печі з функцією «гриль» або «конвекція») до готовності картоплі.
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибка по-охотски: Філе риб. 400гр.Цибуля ріпчаста 3 шт.Помідор 2 шт.Часник 2 зубчика.Яйце 2 шт.Вершки 3 стіл.л.Молоко0 5 ст.Сир 100 гр.Рибу нарізати невеликими шматочками+ спеції (сіль, перець), викласти у змащену форму. Зверху кільця цибулі, потім помідор - кружальцями.Для соусу змішати вершки з молоком+ спеції + подрібнений часник, зелень. Залити соусом , зверху натерти сир і поставити в духовку на 40 хвилин при 220*.
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Креветочка»: 2 упаковки крабових паличок за 200 р6 варених яєцьбаночка креветок для салату (можна взяти морожені і відварити протягом 2 хвилин)кукурудза до/з 1/2 ст. л. для прикрасимайонез.Крабові палички і яйця натерти на дрібній тертці і викласти в салатник шарами, чергуючи, змащуючи майонезом. Зверху прикрасити кукурудзою і викласти креветки.
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Полуничка»: 250 гр відвареного курячого філе200 гр печериць300 гр помідорів1 ріпчаста цибуля150 гр твердого сиру1 огірок2 ст. ложки рослинної олії для смаження5 ст. ложок оливкової майонезусіль за смаком.Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Приготувати їх на сковороді, обсмаживши в рослинному маслі. Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати. Шарами викладати інгредієнти у такій послідовності: м'ясо і цибулю. Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез. Нарізані дрібними кубиками помідори будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння.
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясо по-грузинськи: 1 кілограм м'яса,1 ложка сметани,Зелень (петрушки, кропу, розмарину, базиліка, кінзи),2 ложки меду,1 ложка соку лимона.М'ясо порізати на великі шматочки, зелень подрібнити. Змішуємо в тарілці всю зелень і солимо, додаємо перець. Тепер змішаємо зелень, м'ясо, сік лимона, мед. Залишимо в холодильнику. У суміш додаємо сметану, перемішуємо, викладаємо на деко, запікаємо в духовці годину.
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сонечко моє»: Маслини 150 р.Помідори 2 шт.Майонез 300 р.Яйця 4 шт.Кукурудза (консервована) 1 банку.Печериці 500 р.Філе куряче 200 р.Петрушка (кучерява, для прикраси) 30 р.Сіль за смаком.Нарізати печериці довільно і обсмажити до готовності. Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності, остудити і нарізати шматочками.Яйця відварити в круту, остудити в холодній воді, очистити від шкаралупи і нарізати кубиками. Все перемішати, додати кукурудзу, посолити і заправити майонезом. Викласти салат на велике блюдо. Помідори порізати часточками і викласти на блюдо з салатом як промінчики сонечка по колу. Між промінчиків покласти кучеряву петрушку....
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з язиком і сиром «Святковий»: картоплюяйцямовасолоні огірочкицибулюсиряйцямайонез.Відварити картоплю і яйця. Нарізати дрібними кубиками мову і солоні огірочки. Цибулю дрібно покришити. Картопля, сир і яйця натерти на дрібній тертці.Підготовлені інгредієнти викладаємо в салатницю (на блюдо або в келихи) шарами:1 шар -картопля2й шар-червоний лук3й шар - половина мови4й шар - огірки5 шар - сир6й шар залишився мова7й сир - яйцяВсі верстви змащуємо невеликою кількістю майонезу і прикрашаємо за Вашим смаком.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 421-430 431-440 441-450 451-460 461-470 ... 4691-4700 4701-4708