Кокосовий чізкейк з шматочками ананаса: 300 г шоколадного печива 75 г вершкового масла 600 г вершкового сиру 2/3 склянки цукру-піску 3 яйця склянки кокосового молока 440 г свіжого або консервованого ананаса Стакан кокосової стружки. Розігріти духовку до 160 градусів. Підготувати форму для випічки діаметром 22 див. Розтопіть вершкове масло і залиште охолоджуватися. Печиво подрібніть і додайте до нього розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішайте. Викладіть цю масу на дно форми і щільно утрамбуйте. Поставте форму з основою в морозилку на час, поки буде готуватися начинка. Злийте ананаси (якщо використовуєте консервовані) і дрібно наріжте. Змішайте сир з цукровою пудрою. Вбийте яйця, перемішуючи після кожного. Додайте кокосове молоко (якщо використовуєте консервоване, необхідно гарненько збовтати банку перед тим, як відкривати). У самому кінці додайте шматочки ананаса і 3/4 склянки стружки, перемішайте останній раз. Вилийте начинку в застиглу форму і випікайте близько 50 хвилин. Спершу дайте чізкейк охолонути в духовці з відкритими дверцятами, потім діставайте. Присипте залишилася кокосовою стружкою. Зберігайте в холодильнику.
|