Піца на пышненьком тесті: 1 ст. л. цукру,1/4 ч. л. солі,10 гр дріжджів живих,200 мл теплої води,2-3 ст. л. оливкової олії,борошна близько 300 гр борошна.Залити водою дріжджі, додати цукор. дати піднятися шапочкою і замісити тісто, борошно вводити поступово (тісто повинне вийти м'яким), в кінці додати 2 ст л. оливкової олії. Дати тісту піднятися два рази. Змастити блюдо для випічки піци раст маслом, руками розтягнути тісто і розкласти на блюді. Приготувати соус:дрібно нарізати 200 г помідор без шкіри, додати 1/2 ч. л. сухого орегано. 1 ст. л. оливкової олії, змішати виделкою і розкласти на...