Головна » Статті » Рецепти


Фарширована риба: 1 цибулина1 маленька морквина2 яйцям'якоть батона (1/3)сіль,перець2-3 зубки часникусік 1 лимонавершкове масло — 80 гр.м'якоть риби.Обсмажити дрібно нарізану цибулю і моркву. Відокремити рибну м'якоть від кісток, перемолоти на м'ясорубці разом з розмоченої м'якоттю білого хліба(батона) і цибульно-морквяної масою. Додати збиті яйця, розм'якшене масло(не топлене!), сіль, перець за смаком. Маса повинна бути такої консистенції, щоб не вилазити з «рибини» і притому не забитою, щоб після випікання не стати сухою. Якщо вийде занадто густим, можна додати трохи води. Зафарширувати, надати їй форму риби. Змастити вершковим маслом або сметаною і викласти на...
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Норка крота»: тісто:0,5 банки згущеного молока1 склянка цукрупакетик розпушувача (або 1 ложечка соди)2 яйця4-5 столових ложок какао1 склянку сметани1,5 склянки борошнакрем:0,5 л. вершків 33-35% жирності,цукрова пудра за смакомпакетик закріплювача для вершків (якщо ви впевнені в вершках, що вони хороші і не опаде то не треба його додавати)банани 3-5 штук.Приготування: Змішати борошно з розпушувачем, цукром,какао. Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати. Випікати в змащеній формі, в духовці при температурі 180 градусів Корж повинен охолонути. Потім треба вибрати середину. Банани розрізати навпіл уздовж...
Переглядів: 639
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики до чаю: 500 гр борошна250 гр маргарину1 яйце1 порошок для випічки1 склянку сметаниварення.Тісто зробити з цих інгредієнтів і покласти в холодильник, охолодити. Розкачати в прямокутник розрізати на квадрати і зробити роли з начинкою на ваш вибір. Випікати при температурі 180 градусів близько 15 хвилин до легкого золотистого кольору. Дістати з духовки, дати охолонути, посипати цукровою пудрою.
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Хвилинка»: 1 свіжий помідор100 гр сухарів білого хліба1 пачка плавленого сирказелень1 зубчик часникумайонез. Помідор нарізати соломкою, сирок натерти на тертці, зелень подрібнити, вичавити часник, додати сухарі — все перемішати. Заправити майонезом.
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з корейською морквою: 300 г курячого філепо 1 моркви і цибулинібукет гарни (сушені трави: петрушка, чебрець і лавровий лист)200 г твердого сиру3-4 листочка пекінської капусти або будь-якого зеленого листового салату200 р пшеничного батонамайонезсіль, перець.Моркву-по корейськи віджати. Стегенце і помідор нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Змішати всі інгредієнти з майонезом,зверху посипати кропом.
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжки курчати в шампанському з виноградом: ніжки курчати 700 — 800 гр;виноград без кісточок невелика пензлик;1/2 пляшки шампанського;чайна ложечка гірчиці;2 ложки жирних вершків;1 столова ложка рослинного масла;спеції, сіль на смак.Ніжки курчати промити, обов'язково обсушити і покласти в досить глибоку ємність. Після чого залити шампанським і відправити приблизно на вісім годин в холодильник. За цей час ніжки кілька разів перевернути. В якій — небудь іншій посуді змішати гірчицю, вершки, масло рослинне і спеції. Мариноване м'ясо за смаком натерти сіллю і даними вершково — гірчичним соусом. Потім укласти на деко і обкласти з усіх боків...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Анастасія»: Шинка варена 300 гКурка (грудка відварна) - 1 штКапуста пекінська (невеликий качанчик) 1 штМорква по-корейськи 200 рМайонез 100 гГоріхи 1 горст.яєчні млинці 3 яйця збиваємо з невеликою кількістю молока і борошна. Смажимо 2 млинчика.Пекінську капусту шаткуємо, складаємо в салатник. Шинку нарізаємо довгими смужками . Куряче філе і шинку нарізаємо соломкою . Яєчні млинці нарізаємо соломкою. Горіхи подрібнюємо. Всі інгредієнти перемішуємо і заправляємо майонезом.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

«Равлики»: Тісто листкове дріжджове-500 гСир твердий 250 гКовбаса (сирокопчена) 200 гЛук ріпчаста (великий) 1 штГриби 8-10 штАджика (або кетчуп).Тісто розморозити, розкачати в пласт, товщиною приблизно 0,5 див. Пласт тіста змастити аджикою або кетчупом (краще, якщо він буде з овочами, травами). Зверху викласти натерту на крупній тертці ковбасу (від неї багато в чому залежить кінцевий результат). Наступний шар — гриби обсмажені з половиною цибулі, далі дрібно нарізаний сирої цибулю і натерту на крупній тертці сир. Згорнути в рулет, нарізати впоперек, залишити на расстойку хвилин на 30. Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору. За кілька...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Коктейль: 1 манго, нарізаний кубиками1 склянку свіжого нарізаного ананаса1 склянку льоду1/2 банана, очищеного і порізаного на шматки170 гр ванільного йогурту1 столова ложка меду1 дрібка ванілінумолоко.Помістіть в блендер шматочки льоду, йогурт, банан, часточки ананаса, манго, мед і ванілін. Залийте все молоком і збийте до загустіння. Подавати коктейль відразу ж в охолодженому вигляді.
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца на пышненьком тесті: 1 ст. л. цукру,1/4 ч. л. солі,10 гр дріжджів живих,200 мл теплої води,2-3 ст. л. оливкової олії,борошна близько 300 гр борошна.Залити водою дріжджі, додати цукор. дати піднятися шапочкою і замісити тісто, борошно вводити поступово (тісто повинне вийти м'яким), в кінці додати 2 ст л. оливкової олії. Дати тісту піднятися два рази. Змастити блюдо для випічки піци раст маслом, руками розтягнути тісто і розкласти на блюді. Приготувати соус:дрібно нарізати 200 г помідор без шкіри, додати 1/2 ч. л. сухого орегано. 1 ст. л. оливкової олії, змішати виделкою і розкласти на...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 431-440 441-450 451-460 461-470 471-480 ... 4691-4700 4701-4708