Торт «Норка крота»: тісто: 0,5 банки згущеного молока 1 склянка цукру пакетик розпушувача (або 1 ложечка соди) 2 яйця 4-5 столових ложок какао 1 склянку сметани 1,5 склянки борошна крем: 0,5 л. вершків 33-35% жирності, цукрова пудра за смаком пакетик закріплювача для вершків (якщо ви впевнені в вершках, що вони хороші і не опаде то не треба його додавати) банани 3-5 штук. Приготування: Змішати борошно з розпушувачем, цукром,какао. Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати. Випікати в змащеній формі, в духовці при температурі 180 градусів Корж повинен охолонути. Потім треба вибрати середину. Банани розрізати навпіл уздовж і щільно укласти на корж. Збити вершки з цукровою пудрою. Вершки викладаємо на банани — так, щоб вийшла велика шапка з вершків. Зверху посипати крихтою з тієї частини коржа, яку вирізали.В принципі торт готовий, АЛЕ краще дати йому постояти пару годин.
|