Головна » Статті » Рецепти

Торт «Норка крота»
Торт «Норка крота»:

тісто:
0,5 банки згущеного молока
1 склянка цукру
пакетик розпушувача (або 1 ложечка соди)
2 яйця
4-5 столових ложок какао
1 склянку сметани
1,5 склянки борошна
крем:
0,5 л. вершків 33-35% жирності,
цукрова пудра за смаком
пакетик закріплювача для вершків (якщо ви впевнені в вершках, що вони хороші і не опаде то не треба його додавати)
банани 3-5 штук.

Приготування: Змішати борошно з розпушувачем, цукром,какао. Потім до борошна додати згущене молоко, яйця, сметану. Все ретельно перемішати. Випікати в змащеній формі, в духовці при температурі 180 градусів Корж повинен охолонути. Потім треба вибрати середину. Банани розрізати навпіл уздовж і щільно укласти на корж. Збити вершки з цукровою пудрою. Вершки викладаємо на банани — так, щоб вийшла велика шапка з вершків. Зверху посипати крихтою з тієї частини коржа, яку вирізали.В принципі торт готовий, АЛЕ краще дати йому постояти пару годин.

Просмотров: 406
Категория: Рецепти |
| Теги: вершків, торт

Рекомендовані рецепти:

Екзотична яловичина
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Соус "Бер-блан"
Шарлотка з мандаринами
Шоколадне печиво
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: