Головна » Статті » Рецепти

Піца на пышненьком тесті
Піца на пышненьком тесті:

1 ст. л. цукру,
1/4 ч. л. солі,
10 гр дріжджів живих,
200 мл теплої води,
2-3 ст. л. оливкової олії,
борошна близько 300 гр борошна.

Залити водою дріжджі, додати цукор. дати піднятися шапочкою і замісити тісто, борошно вводити поступово (тісто повинне вийти м'яким), в кінці додати 2 ст л. оливкової олії. Дати тісту піднятися два рази. Змастити блюдо для випічки піци раст маслом, руками розтягнути тісто і розкласти на блюді. Приготувати соус:
дрібно нарізати 200 г помідор без шкіри, додати 1/2 ч. л. сухого орегано. 1 ст. л. оливкової олії, змішати виделкою і розкласти на тісто, зверху розкласти нарізану кубиками шинку, нарізану кільцями моццареллу, оливки, посипати натертим на тертці твердим сиром. Випікати при 220 градусах 15 хвилин.

Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: оливкової, олії

Рекомендовані рецепти:

Сирна запіканка
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Торт "Медовик"
Ягідно-фруктовий десерт
Кокосове печиво
Геркулесові смужки з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: