Головна » Статті » Рецепти

Ніжки курчати в шампанському з виноградом
Ніжки курчати в шампанському з виноградом:

ніжки курчати 700 — 800 гр;
виноград без кісточок невелика пензлик;
1/2 пляшки шампанського;
чайна ложечка гірчиці;
2 ложки жирних вершків;
1 столова ложка рослинного масла;
спеції, сіль на смак.

Ніжки курчати промити, обов'язково обсушити і покласти в досить глибоку ємність. Після чого залити шампанським і відправити приблизно на вісім годин в холодильник. За цей час ніжки кілька разів перевернути. В якій — небудь іншій посуді змішати гірчицю, вершки, масло рослинне і спеції. Мариноване м'ясо за смаком натерти сіллю і даними вершково — гірчичним соусом. Потім укласти на деко і обкласти з усіх боків промитим виноградом. Запікати в духовці сорок хвилин, у міру потреби поливаючи соком, до готовності і бажаної рум'яності. На блюдо красиво укласти смажені ніжки і прикрасивши свіжим виноградом подати до столу.

Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: курчати, ніжки

Рекомендовані рецепти:

Фризийский цукровий хліб
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Салат з оливками і тунцем
Готуємо бісквітне тісто
Печиво з фісташками
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: