Головна » Статті » Рецепти


Клафуті зі сливами: 500 гр злив4 яйця360 мл молока60 гр цукру60 гр борошна5 мл ванільного екстрактуцукрова пудра для присипки.Розігріваємо духовку до 160 градусів. Моєму сливи, відокремлюємо кісточки, обтираем кухонним рушником, ріжемо часточками і викладаємо у форму для випічки, форма повинна бути цілісна, ні в якому разі не роз'ємна. Збиваємо яйця і молоко. Можна використовувати замість молока жирні вершки, але тоді буде набагато жирніше. Додаємо цукор, борошно і ванільний екстракт. Кількість цукру залежить від ваших ягід, якщо ягода недостатньо солодка, то цукру можна додати більше. Продовжуємо збивати до однорідної маси. Заливаємо сливи отриманою масою...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат Зодіак: 0,5 кг печериць,1 велика цибулина,1 куряче стегно ( грудинку, зручніше нарізати),2 свіжих огірка,2 яйця,1 банку маринованої кукурудзи,майонез – за смакомсіль, перець – за смакомрослинна олія для смаження.Печериці почистити, нарізати, трошки посолити і смажити на невеликому вогні. Перед тим, як у сковорідку налити олію, потрібно гриби трошки протушкувати під закритою кришкою і вилити рідину, що утворилася.Цибулину почистити, нарізати і смажити до золотистого кольору. Нарізати кубиками куряче м'ясо, яйця і огірки. Покласти всі інгредієнти в салатник, додати кукурузку і все ретельно вимішати. Посолити, поперчити, заправити майонезом і ще раз вимішати....
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Полуничка»: Відварне куряче філе 250-300 рПечериці 200 гПомідори 300 гРіпчаста цибуля 1 шт.Твердий сир 150 г1 шт. ОгірокРослинна олія для смаження 2-3 ст. ложкиМайонез оливковий 5 ст. ложокСіль за смаком.Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Приготувати їх на сковороді, обсмаживши в рослинному маслі. Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати. Шарами викладати інгредієнти у такій послідовності: м'ясо і цибулю. Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез.Нарізані дрібними кубиками помідори будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння. Страва...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Соковиті котлетки: 500 гр м'яса500 гр капусти3 яйця2 середніх цибулісільперець запашний меленийперець чорний меленийчасник.Капусту перемелюємо в блендері (або пропускаємо через м'ясорубку). Повинна вийде як на дрібній тертці. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо. Можна взяти яловичину або свинину. А можна змішати і зробити асорті. Але в будь-якому випадку фарш не повинен бути сильно жирним. Перемелюємо також цибулю і часник. Всі інгредієнти змішуємо і додаємо на свій смак: сіль, перець чорний і запашний. Збиваємо 3 яйця і ще раз добре заважаємо фарш. Формуємо з фаршу котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Смажимо на розігрітій,...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ріг достатку»: форель або сьомга Слабосолона 250 г,Очищені креветки 250 г,Варений рис 1 стакан,кукурудза Консервована 1 банка,Відварені яйця-5 штук,Свіжий огірок середнього розміру 1 штука,Половина невеликого лимона,Зелена цибуля, петрушка,Червона ікра для прикраси,Майонез, сіль, чорний перець на ваш смак.Рибу, огірок, яєчні білки і зелену цибулю дрібно ріжемо. Вичавлюємо з лимона сік і збризкуємо їм рибу і креветки. Перемішуємо рибу, рис, кукурудзу, креветки, огірок, яєчні білки і зелений лук. Заправляємо майонезом. Робимо сіточку з майонезу, як на фото. Посипаємо зверху протертим яєчним жовтком, прикрашаємо шматочками риби, червоною ікрою, листочками петрушки і залишаємо...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани по-корейськи: Баклажани 2 штПомідори 2 штПерець болгарський 2 штЦибуля 1 штЧасник 6 зубчиківОцет 1 ст. ложкаЦукор 1 ч. ложкаПерець за смакомОлія для смаження.Баклажани очистити від шкірки, нарізати уздовж великими часточками і добре посолити. Залишити хвилин на 30. Потім добре віджати і пережарити їх в олії. Нарізати тоненько інші овочі і перемішати з баклажанами в свіжому вигляді. Додати часник і спеції. Можна додати трохи зелені кінзи (хто любить). Порада: щоб баклажани не брали в себе багато масла — добре віджимайте їх перед смаженням.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

2-хслойное желе з нектаринами: 2 упаковки персикового або нектаринового желе (по 90 г)1-2 нектарина, очистити і нарізати3 білка3-4 столових ложки цукру (якщо він не доданий в желе).Приготуйте желе (1 упаковка), додавши при необхідності цукор (1-2 ложки цукру). Желе розлийте по келихах, додайте нарізаний нектарин. Нахиліть келихи, поставте у велику миску і відправте в холодильник для заморозки. Приготуйте другу порцію желе за тим же принципом, що й першу. Остудіть. Коли желе почне загусати, білки збийте міксером, поступово введіть в желе. Викладіть поверх застиглого шару желе і поверніть в морозилку до повного заморожування.
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Найсмачніші пампушки: Тісто:Молоко 500 млЯйця 2 шт.Масло сл. або маргарин 125гр.Цукор 2 ст. л. + 1ч.л.Сіль 1,5 ч. л.Дріжджі сухі 11 гр. (пакетик)Вода тепла 0,5 ст.Борошно стільки, що б тісто не було тугим, але і не липло до рук. (З цієї кількості продуктів виходить більше 40 пончиків).Молоко змішати з водою, трохи нагріти, Додати весь цукор …дріжджі Перемішати і дати дріжджам «ожити» (хвилин 15). Ось дріжджі «ожили», так достатньо. Тепер додаємо яйце. Вершкове масло (кімнатної температури, можна розтоплене) Сіль Ванілін (в рецепті його немає, але з ним мені більше подобається). Все ретельно...
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Бліц-запіканка з трьох інгредієнтів: сир 500 гр.згущене молоко 1 банкаяйця 3 шт.Яйця збиваємо зі згущеним молоком (можна міксером, можна просто віночком, можна навіть без фанатизму). Додаємо сир. Все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Викладаємо у форму і ставимо в розігріту до 160 гр. духовку на 40 хвилин. Випікаємо до рум'яної скоринки (орієнтуйтеся по своїй духовці). Даємо охолонути чи їмо теплу, хто як любить.
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Кекс за 5 хвилин: 2,5 столової ложки (з гіркою) борошна2,5 ложки цукрового піску1 столова ложка какао-порошку1 яйце1,5 столової ложки рослинної олії1,5 столової ложки молока чайної ложки ванільного екстракту чайної ложки розпушувача ложки меленої кориці (не обов'язково)щіпка солі.Все збити міксером або в блендері,поставити в мікрохвильову піч на 2,5-3 хвилини,готовий кексик посипати цукровою пудрою.
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 451-460 461-470 471-480 481-490 491-500 ... 4691-4700 4701-4708