Соковиті котлетки: 500 гр м'яса 500 гр капусти 3 яйця 2 середніх цибулі сіль перець запашний мелений перець чорний мелений часник. Капусту перемелюємо в блендері (або пропускаємо через м'ясорубку). Повинна вийде як на дрібній тертці. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо. Можна взяти яловичину або свинину. А можна змішати і зробити асорті. Але в будь-якому випадку фарш не повинен бути сильно жирним. Перемелюємо також цибулю і часник. Всі інгредієнти змішуємо і додаємо на свій смак: сіль, перець чорний і запашний. Збиваємо 3 яйця і ще раз добре заважаємо фарш. Формуємо з фаршу котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Смажимо на розігрітій, рясно змащеній олією сковороді.
|