Головна » Статті » Рецепти

Соковиті котлетки
Соковиті котлетки:

500 гр м'яса
500 гр капусти
3 яйця
2 середніх цибулі
сіль
перець запашний мелений
перець чорний мелений
часник.

Капусту перемелюємо в блендері (або пропускаємо через м'ясорубку). Повинна вийде як на дрібній тертці. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо. Можна взяти яловичину або свинину. А можна змішати і зробити асорті. Але в будь-якому випадку фарш не повинен бути сильно жирним. Перемелюємо також цибулю і часник. Всі інгредієнти змішуємо і додаємо на свій смак: сіль, перець чорний і запашний. Збиваємо 3 яйця і ще раз добре заважаємо фарш. Формуємо з фаршу котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Смажимо на розігрітій, рясно змащеній олією сковороді.

Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: чорний, перемелюємо

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з полуницею
Сирні оладки зі шпинатом
Зелений соус з коріандром (рецепт)
Яблучний пиріг з штрейзеля
Французькі булочки
Часникові булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: