Головна » Статті » Рецепти

Клафуті зі сливами
Клафуті зі сливами:

500 гр злив
4 яйця
360 мл молока
60 гр цукру
60 гр борошна
5 мл ванільного екстракту
цукрова пудра для присипки.

Розігріваємо духовку до 160 градусів. Моєму сливи, відокремлюємо кісточки, обтираем кухонним рушником, ріжемо часточками і викладаємо у форму для випічки, форма повинна бути цілісна, ні в якому разі не роз'ємна. Збиваємо яйця і молоко. Можна використовувати замість молока жирні вершки, але тоді буде набагато жирніше. Додаємо цукор, борошно і ванільний екстракт. Кількість цукру залежить від ваших ягід, якщо ягода недостатньо солодка, то цукру можна додати більше. Продовжуємо збивати до однорідної маси. Заливаємо сливи отриманою масою і випікаємо протягом години-півтори, до тих пір, поки не підрум'яниться до золотистого кольору.Більше цікавих рецептів:
Останній штрих — посипати цукровою пудрою або меленими фісташками.

Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: сливи, мл

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Морське чудо"
Шоколадний пломбір
Теплий салат з пасти з креветками
Готуємо кіш
Печиво з фундука
М'яке гарбузове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: