Салат «Полуничка»: Відварне куряче філе 250-300 р Печериці 200 г Помідори 300 г Ріпчаста цибуля 1 шт. Твердий сир 150 г 1 шт. Огірок Рослинна олія для смаження 2-3 ст. ложки Майонез оливковий 5 ст. ложок Сіль за смаком. Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Приготувати їх на сковороді, обсмаживши в рослинному маслі. Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати. Шарами викладати інгредієнти у такій послідовності: м'ясо і цибулю. Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез. Нарізані дрібними кубиками помідори будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння. Страва готова!
|