Головна » Статті » Рецепти

Салат «Полуничка»
Салат «Полуничка»:

Відварне куряче філе 250-300 р
Печериці 200 г
Помідори 300 г
Ріпчаста цибуля 1 шт.
Твердий сир 150 г
1 шт. Огірок
Рослинна олія для смаження 2-3 ст. ложки
Майонез оливковий 5 ст. ложок
Сіль за смаком.

Гриби вимити і порізати на невеликі шматочки. Приготувати їх на сковороді, обсмаживши в рослинному маслі. Куряче філе дрібно нарізати. Очищену цибулю дрібно нашаткувати. Шарами викладати інгредієнти у такій послідовності: м'ясо і цибулю. Змастити шар майонезом, посолити, потім посипати тертим на дрібній тертці сиром, зверху гриби. Знову майонез.
Нарізані дрібними кубиками помідори будуть верхівкою салату. З огірка зробити листочки і насіння. Страва готова!

Просмотров: 500
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, гриби

Рекомендовані рецепти:

Торт "Ласун"
Апельсинові квадратики
Яблучний насипний пиріг
Курка, запечена з травами
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Баклажани з волоськими горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: