Головна » Статті » Рецепти


Фаршировані булочки, шалено смачно!: 8 булочок2 столові ложки вершкового маслаСіль і перець8 яєць.Інгредієнти для начинки на Ваш смак.Попередньо розігрійте свою духовку до 180 градусів. Відріжте вершину кожної булочки і вийміть м'який хліб, залишаючи боку булочки неушкодженими. Змастіть внутрішню частину кожної булочки розтопленим маслом, сіллю і перцем. По своєму смаку заповніть булочки. Це може бути шинка, бекон, сир, зелень, відварену картоплю, обсмажену цибулю і т. д. Збийте яйце зверху, посоліть і поперчіть. Випікайте протягом 10-12 хвилин, потім покрийте деко фольгою і випікайте ще 20-25 хвилин, або поки яйце не буде просто готово.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Голубці з м'ясом і грибами в соусі з чорносливом: сметана 2 ст. л.томат. паста 2 ст. л.цукор 1,5 ст. л.сіль за смакомборошно 1 ст. л.Чорнослив залити окропом і дати постояти 30 хв. Голубці обваляти в борошні, обсмажити з двох сторін на сковороді, викласти у форму, додати до них чорнослив. Залити соусом: цукор розтопити в мисці, залити водою, щоб добре розчинився. Додати до нього томат. пасту, сметану, майонез. Перемішати. Підлити 0,5 л води. борошно розчинити в холод. воді, все посолити, додати в соус, знову перемішати і залити голубці.Поставити в духовку і варити в ній при...
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

Картофелный рулет з грибами і куркою: Картопля 8 шт.2 склянки борошна,2 яйця.грибочкишматочки грудки.Картоплю відварити потім пом'яти, додати борошна, яйця. Полученну масу викласти на харчову плівку. На картоплю викласти обсмажені гриби і шматочки грудки (теж обсмажені). Скачати рулет. Викласти рулет на лист на фольгу, змастити яйцем і запікати до рум'яної скоринки.
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясо з овочами: 1 невеликий Кабачок,Цибуля репч. 1 шт.Часник 2 зубч.Зелень,Майонез 1 стіл.л.М'ясо 500 гр.Сіль, перець.Помідор 2 шт.Сир (тертий) 50 гр.Цибулю обсмажити+кабачок (соломкою) + часник + зелень + майонез. М'ясо нарізати порц. шматочками, відбити. Шматочки викласти на смаз. деко, зверху начинку, потім кружечок помідори і сир. Запікати при 200*-25 хвилин.
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Ламаджо на лаваші: Лаваш тонкий вірменськийФарш будь-який з цибулею 300 грмінеральна Вода без газу(наливаємо у фарш,що б він був рідкуватим)Хмелі-сунелі за смакомСільКетчуп чилі.Фарш змішати з водою,спеціями і посолити. Лаваш кладемо на деко( на деко потрібно змастити,а ще краще застелити пергаментом для випічки). Змастити лаваш кетчупом. Зверху намастити тонким шаром фаршу. Можна лаваш розрізати навпіл,зручніше скручувати. І ставимо в духовку на 5 хвилин при 175* з обдувом. Ще гарячими скрутити трубочкою.
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з крабовими паличками і помідорами: 200 гр крабових паличок2 невеликих помідора3 варених яйця1 упаковка будь-яких чіпсів150 грам твердого сирумайонез.
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Здоров'я»: 2 свіжих огірка2 сирих моркви2 яблука100 г зеленого салату1/2 склянки сметани1/4 середнього лимона1-2 помідора.Обмиті свіжі огірки, сиру моркву і яблука нарізати тонкоюсоломкою, а листочки салату на 3-4 частини кожен.Все це перемішати і заправити сметаною, додавши лимонний сік, сіль, цукор. Зверху салат прикрасити помідорами, нарізаними скибочками.Такий салат, завдяки сирим овочам і фруктам, містить значну кількість вітамінів.
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Смажена цвітна капуста: головка цвітної капусти (700 гр. )2 курячих яйця100 гр. панірувальних сухарів або борошназелень за смакомсільперецьрослинне масло.Вилок капусти промити і розібрати на великі суцвіття. Покласти в каструлю з добре підсоленою водою і проварити хвилин 10. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом збиваємо яйця, трохи посоливши, поперчив і висипаємо панірувальні сухарі з зеленню на тарілку. Цвітну капусту занурюємо в яйця, потім у панірувальних сухарях і обсмажуємо в рослинному маслі на сковороді з усіх боків до золотистого кольору.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Ковбасні квіточки: Молоко 200 млЯйце 1 штВершкове масло-75 гДріжджі мокрі 20 рДріжджі сухі 1 ч. л.Сіль 1 ст. л.Цукор 1 ст. л.Борошно пшеничне близько 1 кг (скільки візьме)Ковбаса варена 300 р. Дріжджі розвести в теплому молоці і замісити тісто, поставити на 1 годину в тепле місце, щоб підійшло. Тісто розкачати в тонкий пласт і пиалкой вирізати парне кількість кіл. Між двома колами кладемо колечко з ковбаси.Зробити по колу 8 надрізів на однаковій відстані, не дорізуючи по центру. Кожні 2 половинки вивернути назовні, змастити жовтком і в духовку. Випікати при температурі 180...
Переглядів: 715
Рецепти | | Коментарі (0)

Плацинда з гарбузом: 1 ст. кефіру1 яйце1 ст. лож. рослинного масла1 ч. лож. соди1 ч. лож. солі2 ч. лож. цукру300-350 гр борошна(тісто має бути не туге)Начинка для солодкої плацинди:гарбузцукор.В першу чергу необхідно замісити тісто і дати йому відпочити близько години.Далі гарбуз натерти на дрібну тертку. З приготованого тесту вийде п'ять середніх плацинд, якщо сковорода побільше, то відповідно – чотири.Розкачайте тісто, з боків зробивши його тонше, а посередині трохи товщі. Посипте середину цукром. Викладайте натертий гарбуз по центру, а по колу тісто розріжте від середини на 8 частин. Цей...
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 471-480 481-490 491-500 501-510 511-520 ... 4691-4700 4701-4708