Головна » Статті » Рецепти

Ламаджо на лаваші
Ламаджо на лаваші:

Лаваш тонкий вірменський
Фарш будь-який з цибулею 300 гр
мінеральна Вода без газу(наливаємо у фарш,що б він був рідкуватим)
Хмелі-сунелі за смаком
Сіль
Кетчуп чилі.

Фарш змішати з водою,спеціями і посолити. Лаваш кладемо на деко( на деко потрібно змастити,а ще краще застелити пергаментом для випічки). Змастити лаваш кетчупом. Зверху намастити тонким шаром фаршу. Можна лаваш розрізати навпіл,зручніше скручувати. І ставимо в духовку на 5 хвилин при 175* з обдувом. Ще гарячими скрутити трубочкою.

Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: змастити, лаваш

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Мафіни з бананом і горіхами
Пиріжки з каррі з яловичини
Шоколадний кекс
Печиво серпантин
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: