Головна » Статті » Рецепти


Яблучний пиріг з трояндочками: для тіста:125 гр м'якого вершкового масла3 суп. ложки з верхом цукрової пудри1 яйце1 пакетик ванилии1 ч. л. апельсинової цедри100 гр. меленого мендаля150 гр борошнадля крему:400 мл молока100 мл білого вина3 жовтки1 ванилия1 ч. л. апельсинової цедри6 с. л. цукру4 с. л. борошна з верхом5-6 яблука.Розмішати масло з цукром, ванилией і цедрою, додати яйце і мигдаль. Борошно додавати по-трошки. Тісто має бути м'яким. Тісто розстелити у форму для випікання діаметром 22/24 див. Форму залиште в холодильнику, поки приготуєте крем. Для...
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Фаршировані булочки: 8 булочок2 ст. ложки вершкового масласіль і перець8 яєцьінгредієнти для начинки на Ваш смак.Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте вершину кожної булочки і вийміть м'який хліб, залишаючи боку булочки неушкодженими. Змастіть внутрішню частину кожної булочки розтопленим маслом, сіллю і перцем. По своєму смаку заповніть булочки. Це може бути шинка, бекон, сир, зелень, відварену картоплю, обсмажену цибулю і т. д. Збийте яйце зверху, посоліть і поперчіть. Випікайте протягом 10-12 хвилин, потім покрийте деко фольгою і випікайте ще 20-25 хвилин, або поки яйце не буде просто готово.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Натхнення»: 3-4 варені картоплини500 г вареного курячого філе або яловичини150 г моркви по-корейськи1 цибулина2 ст. л. оцту6 варених яєць2 варені буряківсіль, майонез.Картоплю і буряк натерти на тертці, варене м'ясо нарізати соломкою, подрібнену цибулю залити 2 ст. л. води і оцту, перемішати і залишити на 30 хв, потім злити рідину. Варені яйця порубати. Викладати шарами, вкривати майонезом: картопля-морква-м'ясо-лук-яйця-буряк.
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Оладки з зеленою цибулею: 1 яйце1 склянку теплого молока100 г свіжих дріжджів (або один пакетик сухих)щіпка солі1 столова ложка цукрузелена цибуля за смакомборошно, скільки візьме тісто2 столові ложки рослинної олії.Розчинити дріжджі в теплому молоці, додати цукор, щіпку солі, яйце, борошно, приготувати тісто як на оладки. Дати підійти. Потім додати в тісто олію, перемішати і дати підійти ще раз. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Викладати тісто на розігріту сковороду у вигляді невеликих оладок, посипати подрібненою зеленою цибулею, потім ще раз полити тестом. Смажити оладки з двох боків до рум'яної скоринки.
Переглядів: 810
Рецепти | | Коментарі (0)

Томатний овочевий суп: на 8 порцій:1 велика цибулина2 великих стебла селери3 середніх моркви1 ч. л. сухого чебрецюсіль і мелений чорний перець за смаком800 г томатів у власному соку1 літр води або овочевого бульйону150 г сухих макаронів.Цибулю, моркву і селеру нарізаємо кубиками. У каструлі на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо овочі і смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 10 хвилин. Додаємо чебрець, сіль і перець. Кладемо роздавлені томати разом з соком. Вливаємо воду. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Додаємо пасту і варимо до готовності, ще 8-10 хвилин. При...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Їжачки: Фарш свинячий 500г.рис 200гцибулю 2штяйце 1шт.морквина 2штсметана 200грпомідор 2штспеції,сіль,зелень за смаком.Рис готуємо до стану альденте,змішуємо з фаршем, цибулею(порізати дрібним кубиком),морква(на дрібній тертці),яйце,спеції,сіль.Формуємо їжачки і викладаємо в глибоку сковорідку…додаємо води до середини їжачків і готуємо на газу хв. 20. В цей час готуємо соус:помідори ошпарити ,зняти шкірку,натерти на тертці і додати сметани,пару часточок часнику.Заливаємо їжачки зверху соусом і тушкуємо ще хвилин 20. Коли їжачки готові розкладаємо по тарілочках,а в соус додати столову ложку борошна розведеної у воді,довести до кипіння і полити соусом їжачки,посипати зеленню.
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат Соснові шишки: Сир Пармезан 40 гРозмарин 3 гілочкимигдальні Горіхи 40 ркласичний Майонез 3 ст. ложкиЦибуля ріпчаста 1/2 шт.Куряча грудка (філе) 1 шт.Кукурудза консервована 2 ст. ложкиКартопля 2 шт.Сир плавлений 50 гЯйце куряче 1 шт. Картоплю і яйце відварюємо, натираємо на крупній тертці. Куряче філе відварюємо, нарізаємо кубиками. Дрібно нарізаємо цибулю, обдаємо його окропом. Сир натираємо на крупній тертці. Частина горішків дуже дрібно рубаємо. Викладаємо в салатник курку, цибулю, горішки, кукурудзу, картоплю, сир, заправляємо майонезом, перемішуємо. Надаємо форму шишок. Подаємо, прикрасивши мигдалем і розмарином.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Рис жасмин з овочами і куркою: рис жасмин 400гркуряче філе 2шт (близько 400гр)печериці 500грболгарський перець 1 великий (краще червоний)чилі-перець 1/2 стручка (або 1/3ч.л. пластівців сушеного перцю)цибуля ріпчаста 1 головкакінза маленький пучок (близько 50гр)імбир 1ч.л. тертого свіжого коренясік 1/2 лимонасільрослинна олія для смаження.Відварити рис: у каструлю налити 700мл води, довести до кипіння, всипати рис і перемішати. як тільки закипить — вогонь зменшити на мінімум і готувати під кришкою близько 12-14 хвилин (щоб увібралася вся вода). Поки вариться рис підготувати інші інгредієнти: куряче філе нарізати брусочками, печериці — пластинками, перець —...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Фруктовий коктейль: Банани 1 шт.2 шт. КівіГруші (140г) 1 штЦукрова пудра 20 грамЯблучний сік 200 млШоколад 10 грам.Для коктейлю нам знадобляться стиглий банан, ківі і соковита груша.Фрукти очистити і крупно поріжте. З фруктів зробіть однорідне пюре за допомогою блендера. У пюре додайте цукрову пудру і сік, щоб вийшла більш рідка консистенція. Якщо не додавати сік, буде смачне фруктове пюре, яке можна їсти ложкою. При подачі можна посипати коктейль тертим шоколадом або корицею.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з курки з сиром: копчений Курячий окорочок 1 шт. або 400 гр. копченої курячої грудкиКуряче яйце 2 шт.солодка Кукурудза консервована 150 гр.Твердий сир 130 гр.Майонез 50% 200 гр.Томати середньої величини 2 шт.Часник 2 зубкиЗелень: кріп 2 гілочкиСпеції: сіль і чорний мелений перець по одній щіпці.З стегенця видалимо шкуру, кістки, хрящі і наріжемо кубиками. І розмістимо першим шаром в салатниці або креманці курячі кубики. Салатниці бажано використовувати прозорі. Подрібнюємо часник в довільній формі ножем. Змастити перший шар майонезом і посипати часником. Другий шар у нас буде з консервованої кукурудзи. Змастити майонезом....
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 491-500 501-510 511-520 521-530 531-540 ... 4691-4700 4701-4708