Оладки з зеленою цибулею: 1 яйце 1 склянку теплого молока 100 г свіжих дріжджів (або один пакетик сухих) щіпка солі 1 столова ложка цукру зелена цибуля за смаком борошно, скільки візьме тісто 2 столові ложки рослинної олії. Розчинити дріжджі в теплому молоці, додати цукор, щіпку солі, яйце, борошно, приготувати тісто як на оладки. Дати підійти. Потім додати в тісто олію, перемішати і дати підійти ще раз. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Викладати тісто на розігріту сковороду у вигляді невеликих оладок, посипати подрібненою зеленою цибулею, потім ще раз полити тестом. Смажити оладки з двох боків до рум'яної скоринки.
|