Салат по-королівськи: 250 гр. відвареної нежирної свинини,1 цибулина,2-3 картоплини,100 г чорносливу без кісточок,1 варена буряк,1 варена морква,2 варених яйця,150 гр. твердого сиру,майонез.Чорнослив залити окропом і дати постояти 20 хвилин, воду злити, чорнослив порізати (не дрібно). Картоплю відварити і дрібно нарізати. М'ясо нарізати кубиками. Цибулю нарізати дрібно. Буряк і моркву натерти на крупній тертці. Яйця нарізати соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Горіхи перемолоти в блендері. Викласти на блюдо шарами у такому порядку:Картопля — МайонезЛук — М'ясо — МайонезМорква — МайонезЧорнослив — Горіхи, МайонезБуряк — МайонезЯйця...