Головна » Статті » Рецепти


Риба по-грецьки: риба морська – філеморквуцибулюрослинна оліякетчуп або соуссіль, перець.Отже, рибу наріжте скибочками, посоліть-поперчіть і обваляйте в борошні, обсмажте до готовності. Цибулю і моркву теж потрібно очистити і натерти моркву на тертці тонкою соломкою, а цибулю, як зазвичай, півкільцями або кубиками. Тепер складіть всі шарами в глибоку форму для духовки. Полийте зверху томатним соусом. Поставте в розігріту до 150 гр.С. духовку і тушкуйте протягом 20 хвилин. Тепер найважливіше — рибу категорично забороняється протягом найближчих 12 годин. Залиште її для просочення — тоді вона отримає весь сік і буде надзвичайно смачною!
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Цибульні кільця: Цибуля ріпчаста 2 головкиЯйце куряче 2 штукиСметана 100 гБорошно пшеничне 100 гСіль 1 чайна ложкаМасло рослинне.Порізати цибулю кільцями товщиною 6 мм Обдати колечка окропом у друшляку.Для кляру: збити яйця, додати сіль і сметану, вмішати муку. Консистенція як на оладки. Занурити колечка в кляр. Розігріти масло в сковороді, акуратно обсмажити кільця з двох сторін до золотистого кольору. Можна подавати з томатним або білим часниковим соусом.
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка по-італійськи: 450 г курячих грудок, порізаних шматочками1 чашка порізаної цибулі4 зубчики часнику, подрібнити2 чашки томатів консервованих шматочками1 ч. ложка орегано1 ч. ложка базиліка2 чашки томатного пюре. Поріжте філе кубиками і викладіть на деко, политий невеликою кількістю оливкової олії. Поставте деко в духовку. Готуй грудки приблизно півгодини, потім додай цибулю і часник. Готуй ще 15 хвилин. Потім додай шматочки томатів, орегано і базилік. Полів грудки томатною пастою і поверни деко в духовку. Готуй грудки ще 30 хвилин. Подавайте з гарніром з овочів або картоплею. За бажанням можна додати гриби.
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Перець з сирною начинкою і яйцем: 3 болгарських перцю300 гр. твердого сирумайонез3 варених яйця3 зубчики часнику.Натираємо сир на дрібній тертці і додаємо до сиру роздавлений в пресі часник, трохи майонезу і все перемішуємо. Промиваємо перці, видаляємо верхню частину перцю, щоб було простіше фарширувати, видаляємо з них насіння.Фаршируємо перець сирною масою, залишивши місце в середині, в яке ми вставляємо яйце. Щільно заповнюємо простір, що залишився сирною начинкою. Прибираємо перці в холодильник на кілька годин. Виймаємо і розрізаємо на гуртки шириною близько сантиметра. Відмінна закуска до святкового столу. Дуже пікантно і досить ситно.
Переглядів: 551
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани закусочні: 3 – 4 баклажана5 зубків часнику0,5 ч. л солі0, 5 ч. л. куркуми0,5 ч. л паприки1 пучку копченого перцю1 пучку суміші перців0,5 ч. л ніжного каррі0,5 лимона – сік4-5 ст. л оливкової олії.Баклажани спекти, очистити від шкірки і нарізати кубиками. Дрібно нарізати очищений часник і додати разом зі спеціями до баклажанів. Додати масло і лимонний сік. Дати постояти 1-2 години.
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Суші на десерт: 2 стиглих банана100 г кокосової стружкиполуницяківі70 г темного шоколадузаморожена сушена малина, нарізані горіхи (фісташки або мигдаль), для прикраси. Банан розімніть виделкою до стану пюре і змішайте зі стружкою. Викладіть на килимок, застелений харчовою плівкою. Розрівняйте до товщини 0.5 див. Викладіть нарізану полуницю, ківі поверх кокосової основи. Скрутіть в рол і відправте в морозилку на 10-15 хвилин. Розтопіть шоколад і змастіть їм заморожений рол по всій поверхні. Присипте горіхами і малиною поверх незастившего шоколаду. Поверніть рол в морозилку до застигання. Незадовго до подачі дістаньте рол з холодильник і наріжте.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Молочний коктейль з морозивом: Банани 1 шт.Молоко 200 млпломбір 150 р.В блендер покладіть стиглий очищений банан, налийте холодне молоко і добре збийте. Додайте морозиво і збийте ще раз. Подавайте в прозорих келихах, прикрасивши ягодами, корицею, тертим шоколадом або мигдальними пелюстками.
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Помідори, фаршировані курячим філе і овочами: Помідори 7 штук;болгарський перець 2 штукицибуля 1 штука;часник 2 зубчики;філе куряче 450 грам;кукурудза 1 банка;сир 100 грам;кмин 1 чайна ложка;соняшникова олія для обсмажування;сіль, перець за смаком;зелень для подачі.Цибулю і болгарський перець дрібно поріжемо і прожарим протягом 10 хвилин. Часник подрібнити. Додамо його до болгарського перцю і цибулі, потримаємо на вогні ще пару хвилин. Куряче філе наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо до напівготовності. До курячого філе додамо болгарський перець, підсмажену з цибулею і часником, і кукурудзу. Перемішаємо, підсолимо і проперчим за смаком, додамо кмин...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Медово-лимонні курячі грудки: 4 курячих філе, близько 200 г кожне2 ст. л. рідкого меду2 лимона2 ст. л. оливкової оліїсіль і мелений чорний перець за смаком.Змішуємо мед, оливкова олія, сіль, перець, сік одного і терту цедру з двох лимонів. Кладемо філе куряче у форму для запікання, зверху виливаємо лимонно-медову суміш і рівномірно розподіляємо по курятині. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо, періодично поливаючи зверху маринадом, близько 30-35 хвилин, поки філе не стане золотисто-коричневим, а соус не випарується практично повністю. Виймаємо готові грудки з духовки і охолодити. Нарізаємо і подаємо з часточками лимона....
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат по-королівськи: 250 гр. відвареної нежирної свинини,1 цибулина,2-3 картоплини,100 г чорносливу без кісточок,1 варена буряк,1 варена морква,2 варених яйця,150 гр. твердого сиру,майонез.Чорнослив залити окропом і дати постояти 20 хвилин, воду злити, чорнослив порізати (не дрібно). Картоплю відварити і дрібно нарізати. М'ясо нарізати кубиками. Цибулю нарізати дрібно. Буряк і моркву натерти на крупній тертці. Яйця нарізати соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Горіхи перемолоти в блендері. Викласти на блюдо шарами у такому порядку:Картопля — МайонезЛук — М'ясо — МайонезМорква — МайонезЧорнослив — Горіхи, МайонезБуряк — МайонезЯйця...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 481-490 491-500 501-510 511-520 521-530 ... 4691-4700 4701-4708