Головна » Статті » Рецепти

Риба по-грецьки
Риба по-грецьки:

риба морська – філе
моркву
цибулю
рослинна олія
кетчуп або соус
сіль, перець.

Отже, рибу наріжте скибочками, посоліть-поперчіть і обваляйте в борошні, обсмажте до готовності. Цибулю і моркву теж потрібно очистити і натерти моркву на тертці тонкою соломкою, а цибулю, як зазвичай, півкільцями або кубиками. Тепер складіть всі шарами в глибоку форму для духовки. Полийте зверху томатним соусом. Поставте в розігріту до 150 гр.С. духовку і тушкуйте протягом 20 хвилин. Тепер найважливіше — рибу категорично забороняється протягом найближчих 12 годин. Залиште її для просочення — тоді вона отримає весь сік і буде надзвичайно смачною!

Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, риба

Рекомендовані рецепти:

Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Горіхові рогалики
Курячий суп із зеленим горошком
Млинці з зеленою цибулею
Салат з манго і помідорів
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: