Риба по-грецьки: риба морська – філе моркву цибулю рослинна олія кетчуп або соус сіль, перець. Отже, рибу наріжте скибочками, посоліть-поперчіть і обваляйте в борошні, обсмажте до готовності. Цибулю і моркву теж потрібно очистити і натерти моркву на тертці тонкою соломкою, а цибулю, як зазвичай, півкільцями або кубиками. Тепер складіть всі шарами в глибоку форму для духовки. Полийте зверху томатним соусом. Поставте в розігріту до 150 гр.С. духовку і тушкуйте протягом 20 хвилин. Тепер найважливіше — рибу категорично забороняється протягом найближчих 12 годин. Залиште її для просочення — тоді вона отримає весь сік і буде надзвичайно смачною!
|