Медово-лимонні курячі грудки: 4 курячих філе, близько 200 г кожне 2 ст. л. рідкого меду 2 лимона 2 ст. л. оливкової олії сіль і мелений чорний перець за смаком. Змішуємо мед, оливкова олія, сіль, перець, сік одного і терту цедру з двох лимонів. Кладемо філе куряче у форму для запікання, зверху виливаємо лимонно-медову суміш і рівномірно розподіляємо по курятині. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо, періодично поливаючи зверху маринадом, близько 30-35 хвилин, поки філе не стане золотисто-коричневим, а соус не випарується практично повністю. Виймаємо готові грудки з духовки і охолодити. Нарізаємо і подаємо з часточками лимона.
|