Головна » Статті » Рецепти

Цибульні кільця
Цибульні кільця:

Цибуля ріпчаста 2 головки
Яйце куряче 2 штуки
Сметана 100 г
Борошно пшеничне 100 г
Сіль 1 чайна ложка
Масло рослинне.

Порізати цибулю кільцями товщиною 6 мм Обдати колечка окропом у друшляку.
Для кляру: збити яйця, додати сіль і сметану, вмішати муку. Консистенція як на оладки. Занурити колечка в кляр. Розігріти масло в сковороді, акуратно обсмажити кільця з двох сторін до золотистого кольору. Можна подавати з томатним або білим часниковим соусом.

Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: цибульні, кільця

Рекомендовані рецепти:

Морква в кисло-солодкому соусі
Салат "Свіжість"
Курчата з грибами
Пшеничні млинці на кефірі
М'яке гарбузове печиво
Салат з курячим філе, чорносливом та горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: