Помідори, фаршировані курячим філе і овочами: Помідори 7 штук; болгарський перець 2 штуки цибуля 1 штука; часник 2 зубчики; філе куряче 450 грам; кукурудза 1 банка; сир 100 грам; кмин 1 чайна ложка; соняшникова олія для обсмажування; сіль, перець за смаком; зелень для подачі. Цибулю і болгарський перець дрібно поріжемо і прожарим протягом 10 хвилин. Часник подрібнити. Додамо його до болгарського перцю і цибулі, потримаємо на вогні ще пару хвилин. Куряче філе наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо до напівготовності. До курячого філе додамо болгарський перець, підсмажену з цибулею і часником, і кукурудзу. Перемішаємо, підсолимо і проперчим за смаком, додамо кмин і трохи доведемо все це на дрібному вогні буквально протягом 5-7 хвилин. У помідор відріжемо верхню частину і акуратно за допомогою чайної ложки і ножі позбавимося від м'якоті. До речі, її можна використовувати в подальшому для соусу до пасти, що дуже і дуже зручно. Сир натремо на крупній тертці. Наповнимо помідори отриманою начинкою практично доверху, зверху щільно укладемо сир, приперчим зверху. Помідори викладемо на деко і поставимо в розігріту до 170 градусів духовку на 10 хвилин. Готові помідори прикрасимо дрібно посіченою зеленню. Ну і все, можна відразу ж подавати.
|