Головна » Статті » Рецепти

Курка по-італійськи
Курка по-італійськи:

450 г курячих грудок, порізаних шматочками
1 чашка порізаної цибулі
4 зубчики часнику, подрібнити
2 чашки томатів консервованих шматочками
1 ч. ложка орегано
1 ч. ложка базиліка
2 чашки томатного пюре.

Поріжте філе кубиками і викладіть на деко, политий невеликою кількістю оливкової олії. Поставте деко в духовку. Готуй грудки приблизно півгодини, потім додай цибулю і часник. Готуй ще 15 хвилин. Потім додай шматочки томатів, орегано і базилік. Полів грудки томатною пастою і поверни деко в духовку. Готуй грудки ще 30 хвилин. Подавайте з гарніром з овочів або картоплею. За бажанням можна додати гриби.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: Деко, готуй

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з капустою і яйцем
Салат з квасолі і курки
Угорський пиріг до чаю
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Пиріг з грибами і гречкою
Печінкові трюфеля в сирі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: