Головна » Статті » Рецепти


Бананові оладки: Банани 2 штукиЦукор 1 склянкуБорошно пшеничне 1/2 склянкиМолоко 1/4 склянкиЯйце 1 штукаРослинна олія 2 столові ложки.змішайте В міксері банани, яйця, молоко і цукор до однорідності. Додайте борошно і швидко перемішайте, але не до однорідного стану. Ложкою викладіть отриману масу на гарячу сковороду з олією. Обсмажте з обох сторін, поки оладки не стануть коричневими.
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з часником і сиром: сир твердий 250 гшинка 300 гяйця 3 шт.часник 3 зубчикимайонез за смакомзелень за смакомзелена цибуля за смаком.Яйця відварити до готовності,отделитьбелки від жовтків.Білки натерти накрупной тертці, а жовтки окремо на дрібній. Шинку нарізати тонкими шматочками, сир натерти на крупній тертці. У мисці з'єднуємо тертий сир із зеленню, білками і часником, додаємо за смаком майонез і добре перемішуємо. На скибочки шинки викладаємо по одній столовій ложці начинки, посипаємо тертими жовтками, загортаємо в рулетики пов'язуючи їх зеленою цибулею.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Багатошарового желе: 3 пачки полуничного або вишневого желе2 пачки желе з ківі або лимона (чим яскравіше, тим краще)2 банки згущеного молока90 гр. звичайного желатину.Розведіть всі 3 желе згідно інструкції на упаковці або приготуйте желе самі. Збийте згущене молоко. Розведіть желатин, налийте в чашку (250 мл) гарячої води, яка щойно закипіла і замочіть желатин, помішуйте його до зникнення крупинок. Змішайте желатин зі згущеним молоком.Підготуйте суху форму, застеліть її харчової плівкою, таким чином, щоб ви могли потім дістати желе з допомогою плівки ( краї плівки повинні звисати з форми). Залийте спочатку червоний шар желе, поставте в холодильник...
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ніжність»: чорносливкурка, попередньо відваритипекінська капустапечериці, порізати і обсмажитицибулюяйця відварититвердий сирволоські горіхимайонез.1-й шар: чорнослив дрібно порізати,2-й шар: відварну курку дрібно порізати майонез,3-й шар: пекінську капусту дрібно порізати майонез,4-й шар: обсмажені шампіньйони з цибулею,5-й шар: відварені яйця натерти на тертці майонез,6-й шар: сир натерти на тертці,7-й шар: горіхи волоські.Салат можна прикрасити за своїм бажанням.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Горбуша з «рукава»: 1 горбушалимонсіль.Рибу почистити, помити, видалити зябра. Обробити всю сіллю злегка. Нафарширувати черевце часточками лимона. Заколоти черевце зубочистками. Викласти рибу в рукав і щільно його застебнути, зробити проколи у кількох місцях для виходу пари. Рибу помістити в холодну духовку на решітку, включити на 180гр., запікаємо 40 хвилин. Дістаємо з рукава і знімаємо шкіру (оскільки вона місцями прилипає до рукаву).
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

«Варений» омлет: 3 яйця2/3 склянки молокасіль або цукор за смаком.Яйця збити з цукром або сіллю, потім додати молоко і все разом збити. Масу вилити в баночку з кришкою, що загвинчується, потім в каструльку з водою. Від моменту закипання води на 25 хвилин. Кришку не сильн оприкручивать…І в омлет ще можна додати свіжу зелень, терту моркву і т. д. Омлетвиходить такий ніжний, він більше на суфле схожий. Дуже смачний і корисний. Можна робити солоний або солодкий.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарячі бутерброди з грибами під сиром: 2 свіжі булочки з кунжутом100 гр свіжих грибівза 1 шт помідор, огірок, цибуля100 гр твердого сирузелень, сіль, перець, оливкова або рослинне маслоЧас приготування — 15-20 хвилин. Починаємо з того, що нарізаємо цибулю і гриби. До речі, замість свіжих грибів можна використовувати маленькі консервовані печериці або опеньки. Тоді їх нарізати, само собою, не потрібно. Розігріваємо в сковороді олію, додаємо нарізану цибулю, трохи пасеруємо його, а потім додаємо гриби. Якщо гриби використовуємо мариновані, тоді цей етап можна пропустити або обсмажити один цибуля. Це вже як вам подобається — гриби з...
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Веселий хот-доги:    
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Смарагдовий»: Шинка 200 гЯйце 3 штПечериці 150 гСир (пармезан) 100 гЦибуля ріпчаста 1 штМайонезСільОгірок (для прикраси) 2 шт.Шинку нарізати кубиком. Відварити яйця, почистити і нарізати дрібним кубиком. Цибулю і печериці нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Сир натерти на тертці. Всі інгредієнти змішати (крім огірків),посолити, заправити майонезом або сметаною, перемішати. На плоскій тарілці сформувати салат гіркою. Нарізати на тоненькі смужки огірка і, починаючи з верхівки, за годинниковою стрілкою, навскоси, по черзі вдавлюємо їх у салат і так до самого низу.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Пінгвіни: 1 скибочка сиру для прикраси;1 шматочок хліба для тостів;4 маслини без кісточок;круто зварене перепелине яйце;1 лист зеленого салату;стручок болгарського перцю;Майонез чи масло вершкове.Намазати майонезом або олією шматок хліба, укласти зверху шматок сиру і листочок салату. Розрізати впоперек звареної яйце на дві частини і покласти зрізом вниз на бутерброд. Вийшло тулуб пінгвіна. Щоб приготувати крила, маслини розрізати навпіл і надрізати. Отримані крила надіти на тулубі. Для приготування голови підійдуть цілі маслини. Виконати в маслинах круглий отвір. Щоб приготувати дзьоб, потрібно вирізати з перцю маленькі трикутники і вставити їх в отвори. Очі можна зробити...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 501-510 511-520 521-530 531-540 541-550 ... 4691-4700 4701-4708