Салат «Смарагдовий»: Шинка 200 г Яйце 3 шт Печериці 150 г Сир (пармезан) 100 г Цибуля ріпчаста 1 шт Майонез Сіль Огірок (для прикраси) 2 шт. Шинку нарізати кубиком. Відварити яйця, почистити і нарізати дрібним кубиком. Цибулю і печериці нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Сир натерти на тертці. Всі інгредієнти змішати (крім огірків),посолити, заправити майонезом або сметаною, перемішати. На плоскій тарілці сформувати салат гіркою. Нарізати на тоненькі смужки огірка і, починаючи з верхівки, за годинниковою стрілкою, навскоси, по черзі вдавлюємо їх у салат і так до самого низу.
|