Головна » Статті » Рецепти

«Варений» омлет
«Варений» омлет:

3 яйця
2/3 склянки молока
сіль або цукор за смаком.

Яйця збити з цукром або сіллю, потім додати молоко і все разом збити. Масу вилити в баночку з кришкою, що загвинчується, потім в каструльку з водою. Від моменту закипання води на 25 хвилин. Кришку не сильн оприкручивать…І в омлет ще можна додати свіжу зелень, терту моркву і т. д. Омлет
виходить такий ніжний, він більше на суфле схожий. Дуже смачний і корисний. Можна робити солоний або солодкий.

Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: збити, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена на овочевій подушці
Булочки з начинкою
Рецепт "Хрусткого" салату
Яблучні чіпси
Торт "Прага"
Буженина, приготована в рукаві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: