Пінгвіни: 1 скибочка сиру для прикраси; 1 шматочок хліба для тостів; 4 маслини без кісточок; круто зварене перепелине яйце; 1 лист зеленого салату; стручок болгарського перцю; Майонез чи масло вершкове. Намазати майонезом або олією шматок хліба, укласти зверху шматок сиру і листочок салату. Розрізати впоперек звареної яйце на дві частини і покласти зрізом вниз на бутерброд. Вийшло тулуб пінгвіна. Щоб приготувати крила, маслини розрізати навпіл і надрізати. Отримані крила надіти на тулубі. Для приготування голови підійдуть цілі маслини. Виконати в маслинах круглий отвір. Щоб приготувати дзьоб, потрібно вирізати з перцю маленькі трикутники і вставити їх в отвори. Очі можна зробити з невеликої шкірки маслин і шматочка сиру. Для формування лапок вирізати кілька смужок з маслин і кожну розділити навпіл.
|