Головна » Статті » Рецепти

Пінгвіни
Пінгвіни:

1 скибочка сиру для прикраси;
1 шматочок хліба для тостів;
4 маслини без кісточок;
круто зварене перепелине яйце;
1 лист зеленого салату;
стручок болгарського перцю;
Майонез чи масло вершкове.

Намазати майонезом або олією шматок хліба, укласти зверху шматок сиру і листочок салату. Розрізати впоперек звареної яйце на дві частини і покласти зрізом вниз на бутерброд. Вийшло тулуб пінгвіна. Щоб приготувати крила, маслини розрізати навпіл і надрізати. Отримані крила надіти на тулубі. Для приготування голови підійдуть цілі маслини. Виконати в маслинах круглий отвір. Щоб приготувати дзьоб, потрібно вирізати з перцю маленькі трикутники і вставити їх в отвори. Очі можна зробити з невеликої шкірки маслин і шматочка сиру. Для формування лапок вирізати кілька смужок з маслин і кожну розділити навпіл.

Просмотров: 435
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, маслини

Рекомендовані рецепти:

Рецепт паски
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Геркулесові смужки з сухофруктами
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Ажурні млинці
Готуємо кіш
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: