Головна » Статті » Рецепти


Картопляні черепашки: 1 кг. картоплі (однакової величини)50 р. вершкового масла100 р. тертого сиру1-2 помідора70 р. шинкисіль, перець.Картоплю очистити, помити, розрізати навпіл, потім розрізати упоперек на тонкі скибочки, але не до кінця, щоб картопля зовні здавався цілим. Шинку нарізати невеликими шматочками. Помідори порізати тонкими підлозі кільцями. У картоплю в кожен надріз чергуючи покласти шматочок шинки і помідора. Потім посолити і поперчити. Форму змастити олією і покласти в неї картоплю. На картоплю покласти по шматочку злив. масла. Запікати в попередньо нагрітій духовці до 180 градусів протягом 40 хв. Потім вийняти посипати тертим сиром і запікати ще...
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ситний»: 250г яловичини2-3 маринованих огірка (невеликих)1 велика цибулина1 велика морквагриби (будь-які)2 яйця.Відварити яловичину, порізати соломкою. Також нарізаємо огірки. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на крупній тертці і обсмажити це на рослинному маслі. Яйця відварити і дрібно нарізати. Гриби відварити і обсмажити в олії. Все перемішати і заправити майонезом. Зверху можна посипати сиром.
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з фунчозой: 3 моркви натерла на тертці,1 червоний, 1 зелений перець нарізала соломкою,3 огірка нарізала тонкими кільцями,200гр курячого м'яса (соломкою), обсмажила з приправою карі,100гр фунчозы приготувала по інструкції.Згори в купку насипала приправи для корейської моркви, сіль за смаком,олія приблизно трохи менше пів склянки, раскалила і кинула туди 5зуб часнику ( з чеснокодавкі ), і відразу ж вилила це масло з часником на купку з приправою. Все ретельно перемішала і додала оцет за смаком (приблизно 1-1,5 ст. л. л) Дати настоятися годину.
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний лимонний крем: 2 лимона,2 яйця,40 г вершкового масла,100 р цукру, і при бажанні трішки ванілі.Очищаємо від шкірки лимони (частину цедри можна потерти на дрібній тертці і додати в крем для запаху), вичавлюємо сік з лимонів, змішати з цукром до повного розчинення останнього. Пробуємо. Не вистачає цукру — додаємо. Яйця збиваємо окремо (краще вручну, не міксером), проціджуємо через сито, додаємо лимонний сік з цукром. Знову ретельно перемішуємо. Якщо ви не любите цедру або просто хочете абсолютної однорідності крему, то дайте крему постояти хвилин 20, а потім процідіть його – тоді непотрібну цедру можна буде викинути, а...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска сирні трубочки: На 8 трубочок:8 пластиків плавленого сиру2 варених яйця1-2 зубчики часникумайонез0,5 склянки товчених волоських горіхівкріп (підлога пучка)листя салату для прикраси-у мене не булопензлик.Начинка для трубочок:Дрібно кришимо яйця, з'єднуємо з пропущеним через чеснокодавку часником , дрібно нарізаним кропом і заправляємо майонезом. Посолити, поперчити за смаком. Можна додати шинку дрібно січену або ковбасу копчену.Формуємо трубочки:На пластик сиру викладаємо 1 ч. л. начинки. Скачуємо в трубочку. Обмазуємо пензликом нашу трубочку тонким шаром майонезу і «паніруємо» в дрібнопотолченном горісі. Викладаємо на листя салату або просто на блюдо і прикрашаємо...
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

"Гнізда": макарони гнізда,фарш м'ясний,цибулю,моркву,сир.Макарони "гнізда" викласти в сковороду (бажано з високими бортами), змащену раст.маслом і залити водою, щоб практично закривала гнізда повністю, закрити кришкою. коли вода закипить, трохи зменшити вогонь і відкрити кришку. м'ясний фарш обсмажити з цибулею, морквою, додати трохи томатного кетчупу, базилік, орегано, посолити. макарони повинні бути al dente, як кажуть італійці: тверді, але не жорсткі. викладаємо гнізда в форму, в серединку фарш, посипаємо сиром і в духовку на 5 хв.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Помилкові курячі ніжки: Для тіста:250г борошна0,75 склянки кефір — 1 склянка (залежить від борошна)сода 1/2 чайн.лож.солі на кінчику ножа500 г курячого фаршу (+1луковица, сіль, перець чорний за смаком)1 пачка солоної соломкирослинна олія для смаження.З кефіру, соди, солі та борошна замісити тісто має бути м'яким, не прилипати до рук). Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною 3 див фарш добре вимішати, навіть трохи покидати об стіл, щоб добре тримався і не розпадався. Взяти соломку, трохи фаршу приліпити до краю соломки. Потім смужкою тіста обкрутити навколо фаршу, починаючи з середини соломки і вийде...
Переглядів: 639
Рецепти | | Коментарі (0)

Шинкові конвертики з салатом: 500 г шинки,2 яйця,по 80 г вареної картоплі і майонезу,50 г вареної моркви,100 г свіжих огірків,40 г консервованого зеленого горошку,пряна зелень і сіль за смаком.П'яту частину шинки, яйця і овочі (огірки краще очистити від шкірки) нарізують дрібними кубиками і змішують один з одним. До суміші додають зелений горошок, солять її і заправляють майонезом. Решту шинку нарізають тонкими скибочками і згортають їх у вигляді конвертиків. Конвертики наповнюють салатом і викладають на тарілку, прикрасивши зеленню.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Суп з куркою: 2 перцю, нарізаних шматочками1 скибочка хліба1 столова ложка оливкової олії50 г підсмаженого мигдалю50 г підсмажених лісових горіхів1 шматочок перцю чилі2 столові ложки пюре з часнику150 г помідорів20 мл оцтусіль і перець1 л курячого бульйону2 варені курячі грудки, нарізані смужками.Обсмажте хліб на сковороді з маслом і зніміть на паперовий рушник. Розігрійте духовку до 180С і запечіть помідори протягом 20 хвилин. Очистіть їх і видаліть насіння, потім наріжте шматочками. Подрібніть в блендері горіхи, мигдаль, підсмажений хліб і перець чилі. Додайте в блендер томатну м'якоть, перець і часник...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ріг достатку»: форель або сьомга Слабосолона 250 г,Очищені креветки 250 г,Варений рис 1 стакан,Консервована кукурудза i банку,Відварені яйця-5 штук,Свіжий огірок середнього розміру 1 штука,Половина невеликого лимона,Зелена цибуля, петрушка,Червона ікра для прикраси,Майонез, сіль, чорний перець на ваш смак.Рибу, огірок, яєчні білки і зелену цибулю дрібно ріжемо. Вичавлюємо з лимона сік і збризкуємо їм рибу і креветки. Перемішуємо рибу, рис, кукурудзу, креветки, огірок, яєчні білки і зелений лук. Заправляємо майонезом. Робимо сіточку з майонезу, як на фото. Посипаємо зверху протертим яєчним жовтком, прикрашаємо шматочками риби, червоною ікрою, листочками петрушки і залишаємо...
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 521-530 531-540 541-550 551-560 561-570 ... 4691-4700 4701-4708