Суп з куркою: 2 перцю, нарізаних шматочками 1 скибочка хліба 1 столова ложка оливкової олії 50 г підсмаженого мигдалю 50 г підсмажених лісових горіхів 1 шматочок перцю чилі 2 столові ложки пюре з часнику 150 г помідорів 20 мл оцту сіль і перець 1 л курячого бульйону 2 варені курячі грудки, нарізані смужками. Обсмажте хліб на сковороді з маслом і зніміть на паперовий рушник. Розігрійте духовку до 180С і запечіть помідори протягом 20 хвилин. Очистіть їх і видаліть насіння, потім наріжте шматочками. Подрібніть в блендері горіхи, мигдаль, підсмажений хліб і перець чилі. Додайте в блендер томатну м'якоть, перець і часник пюре. Потім додайте оцет, сіль і перець. Все добре подрібніть. Залийте суміш бульйоном і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть протягом 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення варіння додайте курку. Подавайте гарячим.
|