Головна » Статті » Рецепти

Суп з куркою
Суп з куркою:

2 перцю, нарізаних шматочками
1 скибочка хліба
1 столова ложка оливкової олії
50 г підсмаженого мигдалю
50 г підсмажених лісових горіхів
1 шматочок перцю чилі
2 столові ложки пюре з часнику
150 г помідорів
20 мл оцту
сіль і перець
1 л курячого бульйону
2 варені курячі грудки, нарізані смужками.

Обсмажте хліб на сковороді з маслом і зніміть на паперовий рушник. Розігрійте духовку до 180С і запечіть помідори протягом 20 хвилин. Очистіть їх і видаліть насіння, потім наріжте шматочками. Подрібніть в блендері горіхи, мигдаль, підсмажений хліб і перець чилі. Додайте в блендер томатну м'якоть, перець і часник пюре. Потім додайте оцет, сіль і перець. Все добре подрібніть. Залийте суміш бульйоном і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть протягом 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення варіння додайте курку. Подавайте гарячим.

Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, пюре

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Торт для ангела
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Яблучний-вишневий соложеник
Рулет з макової начинкою
Печиво із злакових пластівців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: