Головна » Статті » Рецепти


Гостра картопля з овочами: картопля 800 гболгарський перець 1 штукацибулина середніх розмірів 1 штукачасник 2 зубчикиперець чилі 1 невеликий стручокоцет 1 стіл. ложкапаприка 1 чайн. ложкакмин 1 чайн. ложкарослинна олія 3-4 стіл. ложкисіль, перець, петрушка за смаком.Картоплю почистити, відварити майже до готовності. Перець і цибулю порізати невеликими кубиками. Перець чилі і часник порубати ножем. В ступці, змішати і добре потовкти перець чилі, часник, 1 ст. ложка олії, оцет, кмин, паприку і сіль. Я ще додаю січену петрушку туди. У сковорідці розігріваємо 2-3 ст. ложки олії. Картоплю, якщо велика, нарізаємо. Я...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Вінегрет»: Буряк (завбільшки з кулачок) 1 шт.Картоплю (з кулачок) 1 шт. (або дрібніше – 2-3 шт.)Морква (10-15 см) 1 шт. (або 2 шт. невеликих)1 шт. Огірок солонийКапуста квашена 1/2 склянкиГорошок зелений, консервований 3/4 склянкиЛук ріпчаста (з пів-кулачка) 1 шт.Свіжий огірок і зелену цибулю для аромату – за бажаннямСіль за смакомМасло рослинне 1-2 ст. л.Відваріть до готовності в шкірці буряк, моркву і картоплю. Овочі краще варити у різних посудах, так як час варіння у всіх різне. Охолодіть готові овочі, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Солоний огірок наріжте кубиками. Свіжий огірок...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Водна Одисея»: 2 шт. картопля (середня. резмера);1 банку шпроти;курін. яйця 2 шт.;твердий сир (можна взяти ковбасний сир) 50-70 гр.;2 шт. морква (середня. розміру);2 шт. ріпчаста цибуля (середня. розміру);часник 1-2 зубчики;зелень петрушки або кропу для прикраси;ростить. олія для смаження;майонез для заправки.Картоплю відварюємо «в мундирі», очистити від шкірки, потім натираємо його на крупній тертці. Варимо яйця, чистимо і так само натираємо на тертці. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо, моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, після цього обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі в сковороді до золотистого відтінку.Шпроти подрібнюємо...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Коханка»: морква (сира) 3 шт. середнього розміру;буряк (варений) 2 шт. середнього розміру;сир (твердих сортів) 150 гр.;волоські горіхи 1 жменька;родзинки (протягом 5 хвилин розпарити в окропі) 1 жменька;часник зубчики;майонез для заправки.Натираємо відварну буряк на дрібній тертці. На дрібній тертці натираємо і сиру моркву. Сир так само тремо на дрібній тертці. Дрібно подрібнюємо волоські горіхи. Пропускаємо Через прес часник або ж його натираємо на дрібній тертці. Салатик формуємо шарами:Перший шар – змішуємо один з одним терту моркву, родзинки і майонез (деякі не змішують морквину і родзинки з майонезом, а викладають шаром і зверху...
Переглядів: 655
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Солодка жінка»: Куряча грудка-1 шт.Чорнослив-100г.Авокадо-1шт.Горішки(будь-які)-100г.Яйця-5шт.Св. огірки-2 шт.Майонез,Зелень, сіль за смакомДля прикраси:перець солодкий-1шт.Плавлений сир пластинками для сендвічів-1 упаковка,зелень.Всі компоненти ріжемо кубиками неб. розміру. Заправляємо майонезом, перемішуємо і викладаємо на велике блюдо. Зверху - шар майонезу і натерті на дрібній тертці білки яєць. Прикрашаємо за бажанням. В даному випадку: Силует жінки з пластин плавленого сиру Хохланд, Весь одяг з солодкого червоного перчика, хризантеми теж з перчика і сушених мандаринів( можна зробити з червоного і жовтого перчика,) Листя з шкірки авокадо і кропу. По контуру салатниці - половинки зеленого винограду....
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі рулетики з грибами: для тіста:4 яйця2 столові ложки борошна2 столові ложки крохмалю100 гр майонезу.Замісити тісто. На деко покласти змащену рослинним маслом папір для випікання, вилити на неї тісто, але залишити 2-3 столових ложки в мисці, де ви робили тісто. Тепер дрібно наріжемо кріп і перемішати з залишками тіста, в шаховому порядку потрібно зверху на тісто накапати кропову масу. Наріжемо пластинками мариновані гриби і теж викладемо на тісто. Відправляємо в духовку для запікання на 10 хвилин. Краї почали підніматися? — це ознака готовності. Виймаємо з духовки і залишаємо остигати. Тим часом нарізаємо 1 копчену грудинку...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Соковитий смачний бутерброд: ЯйцеСирШинкасолоний ОгірочокМайонезГрінкиПерець болгарський.Яйце відварюємо, розрізаємо на колечка. Вираховуємо кількість кілець і грінок, решта яйця дрібно кришимо і змішуємо з майонезом. Намазуємо яєчно-майонезній маззю грінки, кладемо шинку, сир, колечка огірочка, шматочок болгарського сиру і зелень для прикраси.
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарячий коблер до сніданку: шинка 400 гбатон білий 1 шт.яйця 4 шт.3 шт. помідорисир 150 гвершкове масло 100 гМолоко 150 млтертий мускатний горіх 0,5 ч. л.сіль за смаком.Батон нарізати звичайними бутербродними скибочками. Намазати маслом. Поставити руба у форму для випічки. У проміжки між батоном вкласти по черзі: нарізані кружечками помідори і скибочки шинки. Яйця збити з молоком. Посолити, приправити меленим перцем або мускатним горіхом за смаком. Отриманою сумішшю рівномірно полити батон. Посипати тертим сиром. Запекти в духовці до зарум'янювання.
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

«Конячка» з курки, грибів і солодкого перцю: 200-300г смажених грибів,4 варених яйця,2 солодких болгарських перцю,1 варена куряча грудка,майонез,сіль.Дрібно нарізати філе грудки, дрібним кубиком перець порізати, з'єднати, додати майонез, перемішати, викласти у форму голови коня на плоске блюдо. Відокремити яєчні білки від жовтків, потерти їх окремо на дрібній тертці. Змішати жовтки з майонезом, покрити всю поверхню салату, потім зверху посипати білками, зробити з смажених грибів гриву, ніздрі і очі.Зробити салат у вигляді голови коня простіше, ніж у вигляді цілої конячки. Однак і це завдання нездійсненне.
Переглядів: 553
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат Морський: креветки 300 гркартопля 2 штморква 2 штавокадо 1 штсвіжий огірок 1 штяйця 2 штсільмайонезлимон, зелень (для прикраси).Креветки відварити 3 хвилини в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Відкинути на друшляк і остудити. Картоплю і моркву зварити, остудити і почистити. Яйця зварити. Огірок і авокадо почистити і порізати. Викласти наш салат шарами: картопля (натерти на крупній тертці), морква (натерти на крупній тертці), яйце (натерти на крупній тертці), огірок, авокадо, креветки. Всі шари змастити майонезом.Верх салату прикрасити скибочками лимона, зеленню і креветками.
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 541-550 551-560 561-570 571-580 581-590 ... 4691-4700 4701-4708