Головна » Статті » Рецепти

Салат Морський
Салат Морський:

креветки 300 гр
картопля 2 шт
морква 2 шт
авокадо 1 шт
свіжий огірок 1 шт
яйця 2 шт
сіль
майонез
лимон, зелень (для прикраси).

Креветки відварити 3 хвилини в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Відкинути на друшляк і остудити. Картоплю і моркву зварити, остудити і почистити. Яйця зварити. Огірок і авокадо почистити і порізати. Викласти наш салат шарами: картопля (натерти на крупній тертці), морква (натерти на крупній тертці), яйце (натерти на крупній тертці), огірок, авокадо, креветки. Всі шари змастити майонезом.Верх салату прикрасити скибочками лимона, зеленню і креветками.

Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: огірок, салат

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Бісквітний торт на день народження
Торт "Прага"
Болгарський картопляний салат
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: